Şimdi Ara

Bigbadtoystore - Asendia ePAQ Select PMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Bigbadtoystore üzerinden bir figür satın aldım Asendia isimli kargo firmasına vermişler, bu firmayı daha önce hiç duymadım daha önceden yurtdışı siparişi bu firma ile gelen var mı?

Süreç nasıl işliyor, vergi Bigbadtoystore ödeme ekranında alınmadı türkiye'ye geldiğinde tahsil edilecek ama nasıl olacak bilmiyorum.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Benim de kargoyu aynı firmaya vermişler. Yeni gümrük olayları başlamadan Türkiye'ye gelir umarım. Paketinizin son durumu nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OROFI kullanıcısına yanıt

30 temmuz tarihinde kargolandı - 9 ağustos cuma günü elimdeydi.

ülkeye girişi olduktan sonra ptt ile geliyor ptt'ye verildikten sonra bir sms vs gelmiyor şöyle söyleyeyim son takip güncellemesinde gümrük işlemleri tamamlandı adımını gördükten sonra mutlaka 1 -2 gün evde birisi olsun, ürünün %30'u kadar gümrük vergisini nakit hazırlayın ptt görevlisi kargoyu teslim ederken tutarı tahsil ediyor.

kargo süreçleri adım adım böyleydi bilginiz olması açısından paylaştım keza bu platform ile ilgili neredeyse hiçbir bilgi yok, ama sorunsuz ulaştı paketleme vs gayet iyiydi.

Bilgi ve özellikle ekran görüntüsü için çok teşekkür ederim. 7 günde gümrüğe girmiş, benimki de ayın 21inde girer gibi. Yeni gümrük kurallarının geçerli olduğu tarih yani... Kötü şeyler olacak gibi benim kargoya

Ben de 28 temmuz'da figür siparişi vermiştim bbts'den. Senin kargo acayip hızlı gelmiş hocam. Benim durum bu şekilde. Aynı siteden aynı zamanlarda sipariş vermişiz halbuki. Umudum iyice azaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usami -- 13 Ağustos 2024; 20:20:46 >
  • Usami kullanıcısına yanıt
    Kargo olarak daha ucuz olanı mı seçtiniz. Gerçi onda da benim daha hızlı gelmişti. Bir gariplik olmuş, son durum nedir

• OROFI kullanıcısına yanıt
    En ucuz olanı seçmiştim. 10-15 dolar gibi bir ücreti vardı sanırım. Çok şükür bugün gümrükten geçti vergisi hesaplandı. Bir aksilik olmazsa pazartesi elimde olur diye tahmin ediyorum

• Usami kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam darısı benim başıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OROFI -- 17 Ağustos 2024; 23:6:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.