Şimdi Ara

BigBoss repo silindi ve yüklenmiyor diyenler; *Çözüm içeride*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bigboss reponun içini boş görünce 3 gün önce sildim ve 3 gündür tekrar yükleyemiyorum.

Bigboss reposuna bakabilir misiniz? Sizde de öylemi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet© -- 26 Şubat 2013; 16:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Arkadaşlar Bigboss reponun içini boş görünce 3 gün önce sildim ve 3 gündür tekrar yükleyemiyorum.

Hocam cydia da ana menüye gir oradan more add repo gbi bir şey var gir ve oradan ve bigboss U tıkla sonra yükle de tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

quote:

Arkadaşlar Bigboss reponun içini boş görünce 3 gün önce sildim ve 3 gündür tekrar yükleyemiyorum.

Hocam cydia da ana menüye gir oradan more add repo gbi bir şey var gir ve oradan ve bigboss U tıkla sonra yükle de tamamdır

Adam sildim diyo sen bigbossa tıkla diyosun.

Reponun boş gözükmesinin sebebi fazla sayıda repo eklemen olmuş olabilir aynı sorunu bende yaşadım.Lazım olur diye lalettayin eklediğim bi repo vardı onu kaldırdım diğer repolardaki sorun düzeldi.

Sonra Cydia/Manage/Source/Edit/Add>"apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/" tırnak içindeki adresi yaz source'u ekle.

• Adam sildim diyorla ne alakası var, okuduğumuzu anlayalım önce, arkadaş doğru söylemiş cydia nın anasayfasında welcome yazan ekranında tam yerini hatırlayamadım ama sources le ilgili bir kısım olması lazım oradan eklenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 26 Şubat 2013; 15:20:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

quote:

Reponun boş gözükmesinin sebebi fazla sayıda repo eklemen olmuş olabilir aynı sorunu bende yaşadım.Lazım olur diye lalettayin eklediğim bi repo vardı onu kaldırdım diğer repolardaki sorun düzeldi.

Sonra Cydia/Manage/Source/Edit/Add>"apt.thebigboss.org/repofiles/cydia/" tırnak içindeki adresi yaz source'u ekle.

Cahil kişiliğinizi yansıtmayın madem bilmiyorsunuz laf atmadan önce girip bir kontrol edin

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaGDaSS

Adam sildim diyorla ne alakası var, okuduğumuzu anlayalım önce, arkadaş doğru söylemiş cydia nın anasayfasında welcome yazan ekranında tam yerini hatırlayamadım ama sources le ilgili bir kısım olması lazım oradan eklenebiliyor.

Aynen kardeş

• quote:

quote:

Adam sildim diyorla ne alakası var, okuduğumuzu anlayalım önce, arkadaş doğru söylemiş cydia nın anasayfasında welcome yazan ekranında tam yerini hatırlayamadım ama sources le ilgili bir kısım olması lazım oradan eklenebiliyor.

Aynen kardeş

Sen şakamısın?Aynı iki yorumu yazana farklı iki cevap yazmışsın.Adam bigboss u sildim diyor sen bigbossa tıkla diyosun?Ben buna açıklık getirince mi cahillik oluyor?

Edit:Bana önce bi gir kontrol et diyosun senin yazdığın yoruma bak

"Hocam cydia da ana menüye gir oradan more add repo gbi bir şey"

Bu mu girip kontrol etmek?Yönlendirmeyi bile düzgün yapamıyosun sonra bana cahil diyosun..Cydia'da nerde more diye bi seçenek var yada nerde "add repo" diye bı yazı var?Sadece source kısmında add diye buton var..Cahillik senin yaptığın olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrtrkgvn -- 26 Şubat 2013; 15:41:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aynen kardeş

Sen şakamısın?Aynı iki yorumu yazana farklı iki cevap yazmışsın.Adam bigboss u sildim diyor sen bigbossa tıkla diyosun?Ben buna açıklık getirince mi cahillik oluyor?

Bu mu girip kontrol etmek?Yönlendirmeyi bile düzgün yapamıyosun sonra bana cahil diyosun..Cydia'da nerde more diye bi seçenek var yada nerde "add repo" diye bı yazı var?Sadece source kısmında add diye buton var..Cahillik senin yaptığın olsa gerek.

Kardeş döllenmeye başladım

Cydia ya gir
    Welcome mi ne yazıyor sol alttan birincisi tema bölümüne girilen yer
    Orayı bir oku orada bir yerde add more sources tarzı birşey yazıyor tıkla bigboss gelecek tıkla zaten soruyor yüklensin mi siye evet de bu kadar bilmediğiniz yerlere laf atmayın ve körü körüne savunmaya çalışmayın alırım anahtarını

• quote:

quote:

quote:

Did not Find repository diye hata veriyor. Bu sebeple işleyemiyorum.

Bigboss un içine girip bakabilir misin boş mu?

• quote:

quote:

quote:

Aynen kardeş

Kardeş

Cydia ya gir
    Welcome mi ne yazıyor sol alttan birincisi tema bölümüne girilen yer
    Orayı bir oku orada bir yerde add more sources tarzı birşey yazıyor tıkla bigboss gelecek tıkla zaten soruyor yüklensin mi siye evet de bu kadar bilmediğiniz yerlere laf atmayın ve körü körüne savunmaya çalışmayın alırım anahtarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 26 Şubat 2013; 15:46:51 >

• Arkadaşlar tartışmaya gerek yok.

İkinizinde dediğini anlıyorum fakat;

Theme kısmına girdim ama eklenecek bir source alanı bulamadım..

Ayrıca Source yi edit den eklemeye çalıştığımda da hata alıyorum.
  • quote:

quote:

Bahsettiğin yeri şimdi buldum. Tmm dır tşk ederim

• Aynen tartışmaya gerek yok.Arkadaşın dediği default olan bigboss reponun silinmesi durumunda cydia/cydia/More package sources/BigBoss zaten direk yükleme seçeneği var,alttaki yazan kısımların hiçbirinde more seçeneği yok.birine yardım ediyosan ya tam yardım et yada etme.ilk yazdığın mesajla sonra yazdığın arasında çok fark var.Ayrıca ben şimdi silip yükledim bi sıkıntı yok.İki türlüde denedim yani.Sen önce kullanamadığın başka bi repo varsa birini sil öyle dene.
  • Ayrıca bilmeyenler için yazayım;

Cydia ya girin ve welcome to cydia sayfasında aşağıya doğru indiğinizde => More Package Sources kısmını göreceksiniz. Girin ve Karşınıza bigboss repo gözükecek. Tıklayın ok deyin. Tamamdır.

Tşk ederim.
  • quote:

Aynen tartışmaya gerek yok.Arkadaşın dediği default olan bigboss reponun silinmesi durumunda cydia/cydia/More package sources/BigBoss zaten direk yükleme seçeneği var,alttaki yazan kısımların hiçbirinde more seçeneği yok.birine yardım ediyosan ya tam yardım et yada etme.ilk yazdığın mesajla sonra yazdığın arasında çok fark var.Ayrıca ben şimdi silip yükledim bi sıkıntı yok.İki türlüde denedim yani.Sen önce kullanamadığın başka bi repo varsa birini sil öyle dene.

Hiçbir repo silmeden bu şekilde tekrar yüklendi. Yüklenmeseydi mecbur silecektim. Tşkler yinede arkadaşlar ilgi ve alakanıza.

• Hele şükür herkes birbirini anlamaya başladı

• Evet arkadaslarin dedigi gibi cydia yi ac...ilk bas kisimda more package sources kismina tikla, Saha sonra bigboss u yukle tekrar fakat durum sadece bunu yapinca duzelmiyecektir.
    Sorun aslinda senin fazla source yuklemenden kaynaklaniyor....

Bunlari yaptiktan sonra bazi onemsiz repo sources lerini silip rahatlatirsan Olay duzelecektir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gözümden kaçmıştır belki söyleyen olmuştur
    hackyouriphone reposunda crackli uygulamalar olduğu için cydia tarafından engellendi. Yenileyince hata verip repoların boş gözükmesinin sebebi budur. Hackyouriphone reposunu kaldırırsanız sorun kalmaz
  • Ahmet© kullanıcısına yanıt
    arkadaş ingilizce cydia için anlatım yapmış türkçe kurulu olan cydia dan daha fazla paket kaynağı yazıyor ordan görebilirisniz saygılar...:)))

@Ahmet©
  • efsane_tolga E kullanıcısına yanıt
    tşkler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.