Bildirim
BIGBOY mu Kingstonmu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
BIGBOY'u yapan firma Samsung diye biliyorum ben bigboy kullanıyorum pek fark olmaz bence. -
quote:
Orjinalden alıntı: guitarhero
BIGBOY'u yapan firma Samsung diye biliyorum ben bigboy kullanıyorum pek fark olmaz bence.
eyw. kardeş koca sitede bi tek sen msj yazdın. -
Sende şuan 2 gb kingston olduğuna göre alacağın ram yine
kingston olmalıdır. Aynı gecikme değerlerine sahip ikinci bi kingston alırsan
en azından sorun yaşama olasılığın düşer. -
quote:
Orjinalden alıntı: garip_dj
Arkadaşlar şu anda 2 gb ramim var markası kingston 2 gb daha almayı düşünyrm. Sizce yine kingstonmu alıyım bigboymu.
Bigboyu ilk defa duydum bilgisi olan arkadşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
Ramler
BIGBOY 2 GB DDR2/800 MHZ PC6400 RAM KUTULU
KINGSTON 2 GB DDR2/800 MHz PC6400 RAM
Bigboy alabilirsin bir sıkıntı olmaz. Şu anda benim evde 2X2GB Bigboy var 1000 MHZ de calısıyorlar sagolsunlar. Zaten ürünler samsung -
bende 512 DDR2 800 Mhz Bigboy var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim bir işe yarasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 22 Şubat 2021; 18:33:16 > -
There was once a blind man who had so fine a sense of touch that, when any animal was put into his hands, he could tell what it was merely by the feel of it. One day the cub of a wolf was put into his hands, and he was asked what it was. He felt it for some time, and then said, "Indeed, I am not sure whether it is a wolf's cub or a fox's: but this I know -- it would never do to trust it in a sheepfold."
Evil tendencies are early shown.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X