Şimdi Ara

BIGBOY mu Kingstonmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda 2 gb ramim var markası kingston 2 gb daha almayı düşünyrm. Sizce yine kingstonmu alıyım bigboymu.

Bigboyu ilk defa duydum bilgisi olan arkadşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.

Ramler

BIGBOY 2 GB DDR2/800 MHZ PC6400 RAM KUTULU
    KINGSTON 2 GB DDR2/800 MHz PC6400 RAM

• BIGBOY'u yapan firma Samsung diye biliyorum ben bigboy kullanıyorum pek fark olmaz bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarhero

BIGBOY'u yapan firma Samsung diye biliyorum ben bigboy kullanıyorum pek fark olmaz bence.

eyw. kardeş koca sitede bi tek sen msj yazdın.
  • Sende şuan 2 gb kingston olduğuna göre alacağın ram yine
    kingston olmalıdır. Aynı gecikme değerlerine sahip ikinci bi kingston alırsan
    en azından sorun yaşama olasılığın düşer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: garip_dj
    Arkadaşlar şu anda 2 gb ramim var markası kingston 2 gb daha almayı düşünyrm. Sizce yine kingstonmu alıyım bigboymu.
    Bigboyu ilk defa duydum bilgisi olan arkadşlar varsa aydınlatırsa sevinirim.
    Ramler

BIGBOY 2 GB DDR2/800 MHZ PC6400 RAM KUTULU
    KINGSTON 2 GB DDR2/800 MHz PC6400 RAM

Bigboy alabilirsin bir sıkıntı olmaz. Şu anda benim evde 2X2GB Bigboy var 1000 MHZ de calısıyorlar sagolsunlar. Zaten ürünler samsung
  • maniac kullanıcısına yanıt

bende 512 DDR2 800 Mhz Bigboy var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim bir işe yarasın  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 22 Şubat 2021; 18:33:16 >
  • There was once a blind man who had so fine a sense of touch that, when any animal was put into his hands, he could tell what it was merely by the feel of it. One day the cub of a wolf was put into his hands, and he was asked what it was. He felt it for some time, and then said, "Indeed, I am not sure whether it is a wolf's cub or a fox's: but this I know -- it would never do to trust it in a sheepfold."

Evil tendencies are early shown.

virtual phone

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.