Şimdi Ara

Bige Adam Kurs Devir Uygun Fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilge Adam Kadıköy şubesinden aldığıö Web ve Grafik Tasarımcı eğitimimi devr etmek istiyorum iş temposu sebebiyle baslıyamadım ve kaydım aralık'a kadar donduruldu.Şu an nakit e ihtiyacım var ilgili arkadaşlara duyrulur fiyat Bilge Adamîn su an vereceği fiyattan cok aşağıdadır. 3600 tl dusunuyrm dediğim gibi kursun yalnızca 8 saatine gırdım ve dondurdum. almak isteyen arkadaslar. atasoglu.o@gmail.com adresıne telefon numalarını bırakabilirler.
    Kısaca eğitim özeti
    Eğitim bu amaca uygun, en son teknoloji PC’ler ve Macintosh’un yüksek performanslı bilgisayarlarından oluşan bir donanım platformunda gerçekleştirilmektedir.

Dünyaca ünlü dijital tasarım teknolojilerine sahip Adobe’nin yaygın kullanılan yazılımlarıyla verilen eğitimin web tasarım bölümünde, internet teknolojileri temel kavramlarının yanı sıra web tabanlı uygulama geliştirme yöntemleri, tüm cihazlara uygun tasarım geliştirmeyi sağlayan Responsive Design teknikleri, HTML 5, CSS3, JQuery ve JavaScript gibi teknolojiler ile Adobe Dreamweaver ve Flash gibi tasarım araçlarının performanslı kullanımı hedeflenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge3434 -- 15 Ekim 2014; 16:26:03 >

• arkdaslar konu haala gunceldır. Ilgılenen olursa bana ulasabılır. az da olsa pazarlık payı vardır.
  • Arkdaslar konu haala guncel dusunen varsa 3300 e ındı fıyat haftaya pazartesı kurstan ıptal gerceklescek ısteyen varsa cumaya kadar ulasabılır.
  • .net kursu var mı
  • var hocam
  • ilgilenen arkdas olursa fıyatta indirim yapılıcakdır.
  • insanların cogu bilge adamda egitimi tamamlamadan cıkıp gidiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim gidememe nedenim egitim kalitesinden kaynakli degil is saatlerimden kaynakli sonradan degisim oldu is yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.