Şimdi Ara

BIKKINLIK VEREN KONULAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Herkes merakını gideriyor işte forumun amacı bu değilmidir ? İyi forumlar.

hocam bir de kendi dusuncesini israrla baskalarina onaylatma refleksi var, onu da es gecmeyelim...

bu arada 1.2 motor turbo da olsa gitmiyor, yokusta arkadan ittirmek ya da cekiciyle cekmek gerekiyor. acilmasin daha bu konu...:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icradan arac alinir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: TürkogluTürk

Herkes merakını gideriyor işte forumun amacı bu değilmidir ? İyi forumlar.

hocam bir de kendi dusuncesini israrla baskalarina onaylatma refleksi var, onu da es gecmeyelim...

bu arada 1.2 motor turbo da olsa gitmiyor, yokusta arkadan ittirmek ya da cekiciyle cekmek gerekiyor. acilmasin daha bu konu...:-)

Aynen ısrarcı kişilikler 2 gündür başımı ağırttı , Dün birisi Hyundai , Bmw ve Mercedes ' in başarısını yakaladı diye tutturdu en sonunda tamam iyi deyip yatıştırdım konuyu. Forum burası herkes kendi düşüncesini söylüyor ben beğenmediğim bir arabanın eksiğini soru soran kişiye söylüyorum ve birisi çıkıp ben beğendim sen nasıl araba kullandın diyor , öyle ısrarcılıkların aşılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 13 Ağustos 2013; 21:25:52 >

• bir de bir ara golf 7 mi i30 mu diye saat basi konu acilirdi...

• lazloo kullanıcısına yanıt
    Böyle olduğu sürece bilgi karmaşası yaşanır neyi kimi takip ettiğimizi anlamıyoruz. Sonuçta araç işi yetişkin insanların işi 5-17 yaşındaki çocuğun forumun bu bölümünde ne işi var ? .. En basit örnek misal kalkıpta biri kadran videosu paylaşmış araç turbo gerekli bilgiyide paylaşmış biri geliyor ibreyle oynanmış arabada askıda yada video hızlandırılmış diyor şimdi ne yapmak lazım ??... Bu kişinin bu bölüme ne faydası var ???

Donanımhaber yıllardır açık forum olarak devam ediyor buna bir çözüm getirilmeli. Cep onaylı sistem olmalı ifşa edilen çocuklar sadece izleyici olarak kalmalı . Gelir ve reklammı?? Hayatımda pirhana dan nefret ettiğim kadar hiçbir markadan nefret etmedim sayenizde ... Sosyal medyanın gücünüzü gördünüz yakın zamanda halen pkk yandaşları direniyor YİNE SOSYAL MEDYA aracılığı ile. Ben örnek verdim forum diyerek geçemezsiniz. Bir şeye cevap yazmaya bilgimi paylaşmaya üşeniyorum çoğu bilgili kişilerde bu bölümü kullanmayıp başka forumlara yöneliyorlar. Yinede sizin bileceğiniz iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: flonky

Böyle olduğu sürece bilgi karmaşası yaşanır neyi kimi takip ettiğimizi anlamıyoruz. Sonuçta araç işi yetişkin insanların işi 5-17 yaşındaki çocuğun forumun bu bölümünde ne işi var ? .. En basit örnek misal kalkıpta biri kadran videosu paylaşmış araç turbo gerekli bilgiyide paylaşmış biri geliyor ibreyle oynanmış arabada askıda yada video hızlandırılmış diyor şimdi ne yapmak lazım ??... Bu kişinin bu bölüme ne faydası var ???

Donanımhaber yıllardır açık forum olarak devam ediyor buna bir çözüm getirilmeli. Cep onaylı sistem olmalı ifşa edilen çocuklar sadece izleyici olarak kalmalı . Gelir ve reklammı?? Hayatımda pirhana dan nefret ettiğim kadar hiçbir markadan nefret etmedim sayenizde ... Sosyal medyanın gücünüzü gördünüz yakın zamanda halen pkk yandaşları direniyor YİNE SOSYAL MEDYA aracılığı ile. Ben örnek verdim forum diyerek geçemezsiniz. Bir şeye cevap yazmaya bilgimi paylaşmaya üşeniyorum çoğu bilgili kişilerde bu bölümü kullanmayıp başka forumlara yöneliyorlar. Yinede sizin bileceğiniz iş.

çocukların nasıl ne işi var onu anlayamadım beyefendi belki o çocuk deyip küçümsediğiniz insan sizden daha çok şey biliyor neden onlarda burada takılıp bir şeyler öğrenmesinler forumun amacı öğrenmek değilmi zaten herkes bir şeyler öğrenmek için burada bırakında bir şeyler öğrensinler cahil kalmasınlar en azından demeyin daha sonra cahil kaldı bu yeni nesil demeyin belki burada öğrendiklerini ileride kendilerine uygulayacaklar belki ileride bu forumda başkalarına yardımcı olacaklar bu kadar küçümsemeyin artık bu çocukları istemediğiniz bir konu çıkarsa bakmazsınız olur biter.Kalın sağlıcakla.

• sende haklısın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Adi ustunde, forum. Isteyen kurallar çerçevesinde istedigi konuyu acar.

Bitti işte budur
  • Sütçü beygiri
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Bitti işte budur

Bıkmak denilince ne anladığınızı merak ettim.
    Benim anladığım aynı konunun defalarca tartışılması ki bunun forum kurallarıyla alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Bitti işte budur

Benim anladığım aynı konunun defalarca tartışılması ki bunun forum kurallarıyla alakası yok.

Tamamda her tartışılan konuyu sabit başlığa ekleyemeyizki. Klasik sorular vardır bilmem kaç binde dizel alınırmı ? 30.000 TL araba tavsiyesi ? dizelmi benzinmi ? japonmu almanmı vs... uzar gider ama bunlar hem güncelliği olan konulardır yeni çıkan araç olur konuyu yeni gören olur. Tabiki arama butonunu kullanmakta fayda var hatta google denen bir muzice var bırak kullanmayı görmediğin araba hakkında bile servis ustası kadar bilgi sahibi olabilirsin kabul. Ama forumun özelliği bu hevesle merakla konu açmak kurallarada uygunsa sorun yok bence. O zaman klasik konulardan sıkılan arkadaşlar cevap yazmıycak, okumadan geçicek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Göçer

Bence diesel motorlu araçlar alıcısına belli bir eğitim verildikten sonra teslim edilmeli. Gerek görülenlere psikolog gözetiminde benzin motorlu araçların akselerasyon ve top speed konularında daha iyi olduğu gerçeği kabul ettirilmeli. Diesel motorlu araçlar çok km yapanlar için ekonomi amaçlıdır.

Bir de şu doblo, partner, caddy, connect tarzı araçlardan çok çekiyoruz. Yazık; sıkıştırmayın bu kadar. Bunlar iş araçları, sürat değil.

Sürat değil amaç tabi; ama düz yolda benim Transit (2.2 lt.) çok fena gidiyor. Virajda riskli ama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

quote:

Bitti işte budur

Tamamda her tartışılan konuyu sabit başlığa ekleyemeyizki. Klasik sorular vardır bilmem kaç binde dizel alınırmı ? 30.000 TL araba tavsiyesi ? dizelmi benzinmi ? japonmu almanmı vs... uzar gider ama bunlar hem güncelliği olan konulardır yeni çıkan araç olur konuyu yeni gören olur. Tabiki arama butonunu kullanmakta fayda var hatta google denen bir muzice var bırak kullanmayı görmediğin araba hakkında bile servis ustası kadar bilgi sahibi olabilirsin kabul. Ama forumun özelliği bu hevesle merakla konu açmak kurallarada uygunsa sorun yok bence. O zaman klasik konulardan sıkılan arkadaşlar cevap yazmıycak, okumadan geçicek..

Aynen. Cevap verme zorunlulugunuz yok. O yuzden konuyu gorunce geciniz sizde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Konu açmadan önce "arama" butonunu kullanmayı öğrenmemiz lazım.

+1 gerçek cevap

+1905
    Ayrıca sürekli benzinli mi dizel mi tüplü mü,öğrenciye gidecek araba,ne kadar yakıyorsunuz gibi konular baydı iyice ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.