Şimdi Ara

BIKKINLIK VEREN KONULAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudur.Benim arabayi begenmezler örneğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Benim hayalimde de bir BMW var.(Aslında iki tane )

'96 doğumluyum.Bazen tecrübesizliğimden dolayı saçma mesajlar atabilirim,kusuruma bakmayın.Sadece fikir ve düşüncelerimi yazarım,hiç bir markayı-modeli kötüleme amacım yoktur.Küçük yaşta kısa bir tamirci çıraklığı deneyimim olduğu için biraz anlarım sadece

Ama inşallah önce hedeflediğim üniversiteyi(ODTÜ),ardından da iyi bir şirkette iyi bir iş bulursam(Tercümanlık vs. gibi yabancı dil gerektiren işler) ve de iyi bir maaş olursa 320d ya da 520d var hayalimde

İnşallah ben de istediğim şeyleri elde ederim(ki fazlasında asla gözüm yok),

Siz de inşallah daha iyilerini alırsınız,abi.

Başarılar,
    Hayırlı günler...

• araba konusunda sorulur sorulacak da, binlerce tlyi riske atmak istemez kimse
  • Bir araç 100.000km de bitmez(birkaç istisna ki onlar bile bu kmde bitmez)
    km den çok expertiz sonucuna göre araç alınmalı bence.
    Diğer konu ise 1.2 motor çeler mi?
    çeker ama kime ve neye gore
    1000kg kasaya kadar 1.2 80-100hp atmosferik motor çeker
    1200kg kadar 100-1200hp çeker
    1500kg kadar 120-130hp çeker
    +1500de ise mümkünse +150hp alınmalı
    yani palio clio corsa symbol gibi araçların 1.2 leri çeker

• Daha iyileri senin olsun.Al 530 540 namın yürüsün

• quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Daha iyileri senin olsun.Al 530 540 namın yürüsün

İnşallah Vergi sistemimiz daha ''medeni'' bir hale dönüşürse,neden olmasın.

Önce hedefime ulaşayım sonra bakarsınız 730 bile olur
  • Yurtdisindan araba getircem yardim.

Amerikan ve avrupa otomobil sitelerini kesfedip oradaki fiyatlari goren her genc boyle bir konu aciyor.

• Golf pireminyummu değil mi?Cc nin kapısı koptu.Corolla çok kötü.Şu şu marka pireminyum mu?Bu araba bu para eder mi? .
  • benim favorim benzin mi dizel mi?
  • ben bu forumdaki ncap çılgınlığını anlamıyorum. adam emniyet kemeri takmıyor ncap yıldızına bakıyor.

bir de bu ehliyetsizlerin araba üzerine derin(!) düşünceleri beni çıldırtıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkb23

Neden VW?

#direnkelferit

• Alman mı japon mu?
    Tok kapı sesi

Kabak tadı verdi artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Golf pireminyummu değil mi?Cc nin kapısı koptu.Corolla çok kötü.Şu şu marka pireminyum mu?Bu araba bu para eder mi? .

Subaru premium mu? diye bir konu vardı yoksa bu ona bir gönderme mi?
  • Liseliyim ergenim 3000 tl maasim var ehliyetim yok universiteyi kazaninca babam bana 100bin+ araba alacak yardim pls kk thx bye

Konulari da var

• Girmeyin beğenmediğiniz konulara neden bukadar sorun ediyorsunuz ki bilgisayar sizin fare elinizde basit...
  • Ben büyük harflerle açılan Vw konularına uyuz oluyorum.Bazıları Türkçe'yi bile sökememiş.

"WV GOLF ALACAM YARDIM" , "DOĞUŞ OTAMATİV GERÇEYİ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
  • "Arabamın tamponunda 17,3 cm uzunluğunda ve saç teli kalınlığında, tırnak takılmayan, güneşli havalarda arabanın tamponunun köşesine 83 derece açıyla bakıldığında farkedilebilen çiziği nasıl yok edebilirim? Kaskodan boyatsam hasarsızlık bozulur mu?"

• Hangi akaryakıt şirketi ?

100.000 den sonra dizel biter mi?

Bayramdan yılbaşından haftasonundan cumadan ikindiden sonra fiyatlar düşer mi? Düşmüyor kardeşim anlayın işte 2 sene önce 40.000 tl olan araç şimdi 60.000 tl

Tamam forumun amacı merak gidermek ama biraz arayın tarayın bir bakın sizin merak ettiklerinizide sizden önce birileri mutlaka merak etti.Aklınıza takılan birşey olursa oradan devam edersiniz zaten forum çöplüğe dönüyor.
  • Beğenmiyosan girme foruma zorla sokmuyolar seni isteyen istediği konuyu açar senden izin mi alacak?
  • Buranın forum olduğunu unutuyorsunuz herhalde, insanlar bilmediği şeyleri öğrenmek için buraya giriyorlar. Arama kutusunu daha çok kullanmaları gerekir tabi, bunu bir türlü akıl edemiyorlar. 3 senedir bu forumdayım, aynı konular içinde, kısır bir döngü halinde devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.