Şimdi Ara

BIKMADINIZ MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İmam hatip mezunuyum esit agirlik sinifi acilmadi. Sozel sayisal ve mesleki sinif acildi. Sayisslds okuyan adam pdrye gitti. Ben sozeldim sinif ogretmenligine gittim (mata falan kendim calistim).birkac kisi dandik sehirlerde ilahiyata gitti bazilari askeri sinavlara girdi ama cogunlugu bir halt yapamadi.
    Hocaya lys mattan soru goturuyorum hoca isim var sonra gel diyip yolluyor. Okulda fizikci yoktu. Bir tane hasta adam vardi bildiginiz hasta. E okuldski fotolsra gore not veriyorum derdi bana hep 30 verirdi. Oglan sinavda en iyisini allah bilir dedi 70 aldi geri kalani 30.

. Neyse dil anlatim sorumluluk sinavinda hoca geliyor ogrenciler 50 alacak sekilde cevaplari veriyor. Zorla ezan yarismalarina gonderiyorlar. Ataturke kufur.. ogrenciler de kufr ediyor ogretmenlerde. Ataturkcu chpli adam onlarin gozlerinde komunist. Suriyelilere laf stmak yasak. Pars topluyorlardii ben vermem diyordum irkci diyorlsrdi. Her gun tavuk durum yiyecegine bir gun yeme de onlara ver diyorlardi. Vermiyordum insallah sende onlarin durumuna dusersin diye dua ediyorlardi.

Hocalarin alayi sakalliydi. Adam manavci gibi giyinip geliyordu. Vali geliyordu okula o sira hocalar tras olup takim elbiseyle geliyorlardi. İsteyen olursa hocalarin instagram hesabini atarim(en azindan birisini biliyorum) okulda ingilizce hocasi vardi. Kadin tayt giymis birgun ihldeki bebeler(lise 2ler) hocanin pesine takilmis kameraya almis. Sonra wp grubu acmislsr hocanin arkasindan of ne buyuk mali var falan demisler. O gruptaki bebelerden birisinin annesi gormus mesajlari. Gitmis hocaya anlatmis. Hoca ondan sonra aglamaya falan baslamis. Ogrenciler ise baska okula gonderildi.

Hocalar dahil kari kiz muhabbeti yapariz. Akpyi elestirmrk gunah. Tefsirci evet-hayir olayinda bize taraf soylemek yakismaz ama her musluman evet der dedi .d akpyi elestiren komunisttir ya da kurttur(kurtleri sevmez bazilari ulkucu takilirlar ama akplidir .d)

Stajyer hocalara asilirlar. Kadin hocalarin arkasindan konusurlar. İddia oynarlar. Kufur ederler ama ezan okununca bacak bacak ustune atani gorduklerinde direk gunah derler .d

Ders islenmez. Mat hocasi din dersiymis gibi isler dersi. Cogunun mati 4 islemden ileriye gitmez. Ama hepsinin notlsri yuksektir. En dusuk obp benimdi. 62. Ama en iyi siralamayi da ben yaptim. Sadece 1 senelik calismayla.

Ha bana sunu diyebilirsiniz madem boyleydi de neden okuldana ayrilmadin diye. Oncelikle ihlye sansa gittim. Mudur yardimcisi gelmez ama yazalim dedi bende tamam dedim. Yedekten girdim 15 kisi aldilsr bende 14. idim. Babam akpli falan degil ama musluman adam. Kursni ogrenirsin dedi. Gittim sorumlu kaldim. Mudur ysrdimcisina dedim baska okula gidersem sorumluluk kalkar mi diye o da kalkmaz diyince seneye verir baska okula gecerim dedim. Seneye de veremedim. Daha sonra sorumlulugu verdim ama lise 3'te okulu degismek istemedim. Kafamda birisi degildi ama konustugum iki kisi vardi. Birde din dersleri gordugumden normal derslerin zor gelecegini biliyordum. O yuzden ayrilmadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şilomikronn kullanıcısına yanıt
    Ya talep falan yok adamlar kafalarına göre yapıyor neyin talebinden bahsediyorsun insanları mecbur bırakıyorlar imam hatiplere . herkes Müslüman olmak zorunda değil doğru düzgün okul açsınlar dine özel okul açılacaksa Hristiyan da açılsın Yahudiye de atesittede . birtanede peder-hatip açsınlar imamhatipleri eleştirmeyi bırakacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee öyle okulların adı sadece imamhatip içi leş. Puanı yetmeyen çocukları hiç bi yer tutmuyo bari imamhatip e gönderelim diye bi algı var bu da yanlış. İşte sonra da imamhatipler kötü oluyor . Ee çocuk oraya o terbiyeyle gelmiş her türlü pisligi yapıyor sonra bu okullar kötü. O çocuklar başka yere gitse de aynı şeyleri yapacaklar.

Bizim hocalara gelirsek gayet iyilerdi sakal falan bırakanı hatırlamıyorum. Görüşleri Akp falan da olsa sınıfta siyaset açıldıgında kızarlardı sustururlardı. Dedigim gibi sadece adı imamhatip oraların...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Calisan adamin ihlde isi olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmam hatiplerin şu ülkeye hiç bir yararı yoktur açık ve net,

• Vay be mezuna kalıp 6 k yapmıştım 6 yıl geçmiş ahahakxkms şu an intörn doktorum, calısan adamın ihl de isi yok demis biri muahajzjsjsdj
    Not: Ayt fen 39 d 1 y idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şilomikronn -- 6 Ağustos 2023; 14:26:54 >
  • Mezun oldum doktorum xd

imamhatipler kapatılsın

• ElFerrari kullanıcısına yanıt

Kudur

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.