Şimdi Ara

bıktım artık şu şarkıdan midem bulandı..(heder oldum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sesini duyduum an beni çıldırtan şarkı türüdür kendisi
  • Bende gıcık oluyom bu apaçi kılıklı şarkıcı bozuntusuna Şarkısına da ,bilmem neyine de ko..um.
  • bende şu bengünün ''gururun aşkını yeniyorsa'' diye bir şarkısı var ondan nefret ediyorum heryerde çalıyor.
  • AY ÇOK YAKIŞIKLI....

diyen yaratıklar var..
  • Adamın saçları hep aynı ya. Para vermemek için yıkamıyormu napıyor
    bi kere adam gibi yapsa saçlarını çıksa
  • Bu şarkı yüzünden imajım sarsılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: martinist

adam tipten ve rafet çakması olmasından her programa çıkmasından kaybediyo...

peki bu adam niye her yerde yok niye albüm çıkarmıyo

bu adam bkm mutfakta oynamıomu

• quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

Bu şarkı yüzünden imajım sarsılıyor

niye ki
  • Alında şarkı görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmReErDeM 07 -- 8 Nisan 2009; 20:57:01 >
  • En iyisi Ankaralı Namık
  • Adam hergün saçına dax süren, dersaneye giden ve çıkışta dürümcüye takılan bir tipe benziyor. Rafet midir nedir onla yaptıkları şarkıyada uyuz oluyordum buna tam uyuz oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

Adam hergün saçına dax süren, dersaneye giden ve çıkışta dürümcüye takılan bir tipe benziyor. Rafet midir nedir onla yaptıkları şarkıyada uyuz oluyordum buna tam uyuz oluyorum.

Dershane çıkışı dürümcüye gitmek kötü bir şey mi ?

• adam yapıyor valla helal olsun
  • quote:

Adam hergün saçına dax süren, dersaneye giden ve çıkışta dürümcüye takılan bir tipe benziyor. Rafet midir nedir onla yaptıkları şarkıyada uyuz oluyordum buna tam uyuz oluyorum.

Dershane çıkışı dürümcüye gitmek ne alaka?
  • quote:

Dershane çıkışı dürümcüye gidince ne oluyormuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

kötü bişeymi dedim ?? Bizim dersanede de çıkışta dürümcüye gidenler aynı bu adama benziyordu ondan söyledim. Üstüne alınma
  • off buda aslı güngörün şarkısına döndü. güzel veya değil. güzel olsa bile ki bence değil heryerde dönüp dönüp çalması bıktırıyor resmen. sevsen bile sıkılırsın. herifte de ne tip var ne bişey millet bayılıyo ama
  • Bıktım vallahi bıktım. Hele geçen gün kafayı yiyecektim , okula gidiyorum minibüsün radyosunda çalıyordu , okulda kantine indik bu şarkı çalıyor , "Tövbe tövbe yaa!" dedim , sonra yine okulda arkadaş müzik dinliyordu , bakayım ne dinliyor dedim aldım kulaklığı bi' taktım bu şarkı. Dedim "Eh yeter **** heryerde bu var!"

Bu kadar denk gelebilir yani bir günde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 8 Nisan 2009; 21:21:46 >
  • Şarkı berbat.Hep hep aynı tür parçalar,değişim lazım,eksantriklik gerek.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

quote:

aynı bu adama benziyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 9 Nisan 2009; 21:22:05 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.