nefret ediyorum bu şarkıdan. nerde kro amele apaçi varsa elinde telefon kulağına götürmüş bu şarkıyı dinliyor dersanede,okulda,dolmuşta her yerdeeeeearanızda seven var mı?
şarkıyı söyleyen tip var ya ona acayip kıl oluyorum her kızda var bu ........ zin fotoğrafı profillerine bile bunu koyuyolar
quote:
Orijinalden alıntı: eses159951
şarkıyı söyleyen tip var ya ona acayip kıl oluyorum her kızda var bu ........ zin fotoğrafı profillerine bile bunu koyuyolar
Alıntıları Göster
Abi sanane ya millet istediğini dinler sana mı sorucak?
quote:
Orijinalden alıntı: UquRaP
Abi sanane ya millet istediğini dinler sana mı sorucak?
Alıntıları Göster
şarkı berbat en iyisi
quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
şarkı berbat en iyisi
Alıntıları Göster
sarkı güzel adam berbat
evet sıktı artık
quote:
Orijinalden alıntı: soultrex
şarkı berbat en iyisi
Alıntıları Göster
Yusuf Guney - Askim Asklarindan Bulasin bu şarkı çok güzel.Banada arkadaşım tavsiye etti. Bu şarkısıda güzelmiş. Bu tarz şarkıları hiç dinlemem normalde ama dinlemem de diyemiyorum bi kere çalınca seviyorum kapatamıyorum bu senin verdiğin şarkıda güzelmiş. Dinlerim ben ama apaçide diyemessiniz.Zaten apaçi diye dinliyor diye hiç bu tarz şarkımı dinlemeyeceğiz.
quote:
Orijinalden alıntı: SeRo-34
Yusuf Guney - Askim Asklarindan Bulasin bu şarkı çok güzel.Banada arkadaşım tavsiye etti. Bu şarkısıda güzelmiş. Bu tarz şarkıları hiç dinlemem normalde ama dinlemem de diyemiyorum bi kere çalınca seviyorum kapatamıyorum bu senin verdiğin şarkıda güzelmiş. Dinlerim ben ama apaçide diyemessiniz.Zaten apaçi diye dinliyor diye hiç bu tarz şarkımı dinlemeyeceğiz.
Alıntıları Göster
Kırıntı kadar kalitesi yok. Dinlenilmesi vakit kaybı, kulak ve dimağ yorgunluğu... İçi de bomboş!
quote:
Orijinalden alıntı: Allein König
Kırıntı kadar kalitesi yok. Dinlenilmesi vakit kaybı, kulak ve dimağ yorgunluğu... İçi de bomboş!
Alıntıları Göster
Bıktım ya harbi.
quote:
Orijinalden alıntı: Allein König
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Allein König
En azından ortada bir sanat var, müzik var . Bana kalırsada o zaman rap dinlemesi tamamen vakit kaybı rockda öyle . He sen ne diyosun? Lütfen arkadaşlar emeğe , müziğe saygı. Herkes rock rap dinlemiyor onuda geçtim o zaman biz piyasadan pop kültürünü silelim. Türkçe pop un alayı aynı hatta bu şarkı çok kaliteli bile diğer türkçe pop lara göre.