Şimdi Ara

bıktım artık şu şarkıdan midem bulandı..(heder oldum) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir şarkı bir süre bıktırana, mide bulandırana kadar çalınır, söylenir, dinlenir, kullanılır. Bir süre sonra söner ve yerine yenileri gelir.

Bir ara Yalın'ın Zalim şarkısı vardı. Yalın ilk çıktığında millet bayılıyordu ona, deliriyordu. Sonra başka şarkılarla çıktı ama milletin ağzında dolaşan, çok beğenilen Zalim şarkısı unutuldu.

Ben de başta beğenmiştim biraz şarkıyı ama sonra bıktım, nefret etmeye başladım. Katlanacağız, dediğim gibi, bir süre sonra biter.
  • ilk kez duyuyorum bu şarkıyı. bundan etrafımda apaçi olmadığı sonucu çıkarıyorum
  • Nambır Van'ı her açışımda bu şarkı. Yeter be.
  • Türkçe popu çok sevmiyorum,açıyorum MTV TR'yi,elalem mis gibi müzik yapıyor...Bu şarkı da bir kere dinlenmesi gereken bir şarkı,telefondan son ses açıp bize niye dinletiyorsun 50 kere,tak kulaklığını geberene kadar dinle,bunların havası kime anlamıyorum ki...
  • Of ne iğrenç bir şarkıdır bu ya.
  • @zayef

işte tek dogru yorum cengiz kurtoğlu.
  • Bir gün sınıftayız,hoca Laptop getirdi şarkı açacak,ordan bir kız diyor ki hocam Yusuf Güney açın.Ordan diğeri de diyor evet hocam Yusuf Güney açın.

Burayı kızlar bassa saçma sapan konular yerine direk Yusuf'tan girerler.
  • bu ne ya herkes gıcık oldugu adamın şarksını dinleyene apaçiyi yapıştırıyor kelime anlamını kaybetti adam malı götürüyor mu? götürüyor kızlar peşinden koşuyor mu? koşuyor paraları cebe indiriyor mu? indiriyor sende burda kendini yırtıyormusun? yırtıyorsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.