Şimdi Ara

Bıktım artık yeter weste geçecem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim yetenek ve oyun zekan çoluk çocukla aynı seviyedeyse çoluk çocukla oynarsın tabi ki. İyi oynayan her türlü çıkıyor. Kendini geliştirmeyi dene. Server değişikliği bir işine yaramayacak.
  • Bütün Türkler westte zaten.

Her maç "sa" yazıp duruyorlar, cevap bile vermiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-863A03C10

Bütün Türkler westte zaten.

Her maç "sa" yazıp duruyorlar, cevap bile vermiyorum.
    westte hesap kasmaya başladım 3-4 türk garanti bir de feedleyen varsa kesin türk oluyor
  • Aşağılarda çok fazla zaten.

Westte yeni başlayan herkes smurf kasıyor aralarında 1-2 tane yeni başlamış oluyor.

EUNE daha iyi bu konuda huzurlu bir yer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünme direk geç bu kadar ahmak sürüsü bir serverda güzel arkadaslarım olmasa bir dk düşünmeden taşıyacagım hesabımı vasat durumda server direk geç bıktık bebelerin oyunları katletmelerinden.
  • Batı sunucularının da Türkiye sunucularından çokta farkı yok inan bana.
    Çözümün ise kendini geliştirip bir an önce yüksek liglere geçmek maalesef. Gerçi yüksek liglerde bile toxic tipler çok ama idare edebiliyorsun en azından..
  • bby
  • Westtede flame var küfür az ama mutlaka 2 3 maçta karşına bi Türk çıkıyor
  • İstersen koreye geç çözüm değil lol öleli yıllar oldu artık haftada 1-2 giriyor millet çözüm oyunu bırakmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Westte hesabım var, her maç bilinçli feeder mi dersin. dk 3 den sonra direk oyundan çıkma ve afk kalmamı dersin. Aynı durumlar mevcut flamede var anlayana :D
  • Westde her oyun iyi geçecek sanma ama geçmen faydana olur feederler vs var mı var ama daha az gelir en azından kaliteli oyun oynarsın kendini geliştirebilirsin. TR serverinin çilesi çekilmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.