Şimdi Ara

Bıktım artık yeter weste geçecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bıktım artık flame yasuocu veletlerden weste geçecem ping nasıl westte ve weste geçmek çözüm mü

Edit 1: Geçmeyi denedim fakat weste teki oyuncularla TR deki oyuncuların pek bir farkı yok. Ks attın diye direkt report yazıyorlar. Westteki oyuncuların zaten 4 te 1 i Türk. 10 lvl olmadan bile bıraktım zaten. Arkadaşlarla pre giriyorum her türlü lig atlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mundoo -- 11 Şubat 2019; 23:17:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ping 50-55 bende

Evet westde flame TR göre çok az , gerisi aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Ping 50-55 bende

Evet westde flame TR göre çok az , gerisi aynı
    Valla tr oyuncuları sayesinde kanser olacam çoluk çocuk oynuyor oyunu

• Tavsiye etmem westi. Sezon 5-6 falan olsaydı kesinlikle geç derdim

-Tr de oynadığımız pingle orda oynayamayacaksın bunu bil önce. Tr deki akışkanlığı ve mouse keskinliğini vs ararsın. Çünkü tr de 20 ms ile oynuyorum westte 61-62 falan. Yani anlayacağın ufak bir gecikme yaşayarak oynarsın orda

-Tr den çok daha fazla troll ve umursamaz var. Orda adam bilerek feedlemiyor ama tutuyo adc laneine saçma sapan herolar alıyolar. Supa başka şeyler alıyorlar. Yani westte bot oynayanlar ADC/SUP şeklinde hero picklemiyorlar. Çok enteresan adc sup ikilisinin daha az alındığını gördüm

-Benim başımı yakmış en tehlikeli durumlardan birisi ise seçim ekranında ilk hangi laneyi demişsen adam kabul etmiyor inadına senden sonra o laneyi söylüyor ve "umrumda değil ben midim" diyip kitliyor. Ciddiyim bak ilk söylemenin falan bi anlamı yok adam umrumda değil diyor bildiğin ilk dediğin lanenin herosunu kitleyip senin yanına geliyor. Sövmemek için zor tutuyosun kendini

-Senin hiçbir suçun olmasa bile ve kötü bir davranışın/kötü oyunun/feedlememiş olsan bile kanser etmek için nankörlük yapıp sana sövebiliyorlar. Garenim karşımda annie var ilk kuleyi almışım 7-0 gidiyorum sonra annie tflerde kill alınca jungleın teki "garenle annieye koridor kaybettin" dedi. Nevrim döndü yaptığı nankörlüğe cevap vermek istedim ama sustum

Tavsiyem tr de kalıp herkesi susturarak girmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 10 Ağustos 2018; 10:11:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Tr deki pingin fake olduğunu düşünüyorum. TR de 32 Pingle Westte 74 Pingle oynuyorum. Ve ben şahsen bi fark algılayamıyorum. Var ama milisaniyelik bile değil. Normalde o kadar ping farkının baya farkedilmesi lazım.

TR deki hesabımı bende geçirecektim 80 liraya kıyamadım. Yeni hesap açtım. Düşük lvlim şuanda. "KS atmak" muhabbetinin döndüğünü görünce şaşırmıştım baya. Hemde hemen hemen her oyun. Hemde All in One modunda.

Kısaca boş adam heryerde boş. TRde de westde de. Benim Weste geçme sebebim %72 ban rate yüzünden mainlerimi oynayamamam. Oyunda artık bi amacım yok . Sadece ciddi ve eğlendiğim heroları oynasam yeterli. Bakalım west bunu verebilecek mi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Tr deki pingin fake olduğunu düşünüyorum. TR de 32 Pingle Westte 74 Pingle oynuyorum. Ve ben şahsen bi fark algılayamıyorum. Var ama milisaniyelik bile değil. Normalde o kadar ping farkının baya farkedilmesi lazım.

TR deki hesabımı bende geçirecektim 80 liraya kıyamadım. Yeni hesap açtım. Düşük lvlim şuanda. "KS atmak" muhabbetinin döndüğünü görünce şaşırmıştım baya. Hemde hemen hemen her oyun. Hemde All in One modunda.

Kısaca boş adam heryerde boş. TRde de westde de. Benim Weste geçme sebebim %72 ban rate yüzünden mainlerimi oynayamamam. Oyunda artık bi amacım yok . Sadece ciddi ve eğlendiğim heroları oynasam yeterli. Bakalım west bunu verebilecek mi bize.
    Yeni hesap kasanın seviyesi TR den farklı değil. Veletler oynuyor. Ama Ranked oyunlarda seviye daha yüksek. Tamam orada da troll var ama TR ye oranla az ve Flame miktarında gözle görülür fark var. TR de 17 ping ile oynuyorum 25 olduğu zaman lag oluyor. West 56 ping ama 0 lag. Yani fark yok West 56 ile TR 17 arasında. Ben ana hesabı geçirdim yoksa ben de sıfırdan kasardım. TR de smurf var zaten ana hesap West te dursun.

• quote:

Tr deki pingin fake olduğunu düşünüyorum. TR de 32 Pingle Westte 74 Pingle oynuyorum. Ve ben şahsen bi fark algılayamıyorum. Var ama milisaniyelik bile değil. Normalde o kadar ping farkının baya farkedilmesi lazım.

Bu arada ekleyeyim dereceli oyunlarda öyle junglelar var ki sen gelene kadar lane donduranlar ya da gank attığında First Blood salmak için kıçını yırtanlar. Ks muhabbeti için diyorum. Adam fb al diye dibinde 10 canlı adama vurmuyor 4 saniye bekliyor. Bizimkiler de sen lane de yokken ittirsinler 3 minyon ile kara geçecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna ilk başladığımda iskandinav serverında başladım. O kadar tatlı naif insanlarla oynuyordum ki. Tek sorun yüksek ping problemiydi. Sonra türkiyeye bedava geçiş açtılar. Nerden geçtiysem nalet olsun.
  • quote:

Oyuna ilk başladığımda iskandinav serverında başladım. O kadar tatlı naif insanlarla oynuyordum ki. Tek sorun yüksek ping problemiydi. Sonra türkiyeye bedava geçiş açtılar. Nerden geçtiysem nalet olsun.
    Ben oyunu sezon 1 den beri oynuyorum main hesabımda hep avrupa sunucusunda oynadım bu Türkiye sunucusu açıldıktan sonra da West'te kalmıştım başka bir sunucuya geçmemiştim sanırım sezon 6 ydı ama 5 de olabilir Türkiye sunucusuna geçtim ücretsiz yapıyorlardı ara ara neyse oynadık işte altın yapıp bırakıyordum yani pek yoğun bi' oyun oynamadım şu 7. ve 8. sezonda uzun sürenin ardından ciddi yoğunlukla oynamaya başladım 7 de neyse oynadık geçti plat 2 olduk kapattık 8 oldu gene plat oldum değişiklik yok her oyun ana avrat sövmeler karşılık verince ban yiyen ben oluyorum sezon 1 den beri oynadığım hesap ilk kez 14 gün ban yedi haziran ayında dedim hesaba yazık olmasın her şey açık adamlar rasgele reportluyor ve bu TR destek ekibine güvenim 0 bu arada imam osursa cemaat ... hesabı West'e geçeyim orada da diyorlar trolleme feedleme ya da işte 15 ff ama ana avrat sövenler cidden az (yok mu var ama gerçekten az) ve tr de 2 aydır reportladıktan sonra geri bildirim gelmiyordu westte her gün 4-5 tane geri bildirim alıyorum ceza sistemini uyguluyorlar. West'te de plat oldum bu arada ama buranın oyun stili değişik plat 3 e çıktım 4 e geri düştüm bir de bazen smurf çok denk geliyor şimdi tekrar plat 3 e çıkmak için serideyim.

Tek eksi şey Euro kuru çok yüksek ama beni pek etkilemiyor çünkü 85 k mavi öz var şampiyonların hepsi açık zaten 22 rün sayfası var (250 k mavi öz vardı nick değiştire değiştire bitti) eğer her ay yeni bir şampiyon çıkartsalar 12-13 ay yeter bana nick değiştirmeye harcamazsam ki Vladimir oynuyorum %95

Yani RP almak için de sebebim yok. Main hesabımın westte durması daha iyi yani.

• Bu arada normal oyun atanları anlamıyorum 30 olduktan sonra rank atacaksın abi ister bronz ol ister dia ol takmayacaksın bronzsan bronzluğunu bil sen elmassın ama adamlar yüzünden çıkamıyosun oldu canım kolsuz olduğunu kabul et mesela ben plat seviyesinde oynuyorum daha yukarı çıkamadım plat 3-4 seviyesindeyim buradan aşağı da düşmüyorum. Ne yani normal oyun atıp "ilk ben mid" dedim diye ağlamak geç rankedda midini oyna %90 mid geliyor zaten normal oyunu arkadaşlarla bile girmiyordum ben.

Zaten normal oyun oynayıp kendinizi geliştiremezsiniz onu da söyleyeyim.

CS GO da bile normal sunucularda girmem gireceksem rekabetçi oynarım bakın 2-3 ayda bir açarım oyunu onda bile rekabetçi girerim en düşük rütbede olmama rağmen. Sırf lig düşmemek için rank atmayanlar var. Onu geçtim para verip boostlatanlar var. Dia olunca noluyorsa rank oynamadıktan sonra ve bronz seviyesinde oynadıktan sonra.

• Rusyaya geç herkese tek atarsın

• Ben hep normal oynarim o da kafa dagıtmak için önce den dereceli oynardim kardeşim ve arkadaşlarımla ama artık vazgeçtim çünkü feedleyip afk kalanlar yüzünden kaybediyorduk ben de dedim ulan bari normal oynuyayim en azindan lp kaybetmiyom bir sey kaybetmiyom bir de ben eglence olsun diye stres atmak için oynarim derece rütbe falan pek takmam öyle şeylere.Mobilden yazdıgım için imla hatalari olabilir kusura bakmayin.

Cs go da ise yoldaş iyi sariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 10 Ağustos 2018; 12:06:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Senin bu anlattigin tr serveri olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Senin bu anlattigin tr serveri olmasın
    Geçin görün diyorum sadece. birebir anlattıklarımın aynısıdır west

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Ben hep normal oynarim o da kafa dagıtmak için önce den dereceli oynardim kardeşim ve arkadaşlarımla ama artık vazgeçtim çünkü feedleyip afk kalanlar yüzünden kaybediyorduk ben de dedim ulan bari normal oynuyayim en azindan lp kaybetmiyom bir sey kaybetmiyom bir de ben eglence olsun diye stres atmak için oynarim derece rütbe falan pek takmam öyle şeylere.Mobilden yazdıgım için imla hatalari olabilir kusura bakmayin.

Cs go da ise yoldaş iyi sariyor.
    LP gitsin gitmesin benim umurumda değil LP gitmesi açıkçası benim anlatmaya çalıştığım bu.

Adam chata girer girmez

mid mid
    mid mid mid

diye kopyala yapıştır yapıyor sonra ağlıyor normal oyunda. Var mı böyle bir saçmalık. TR'de sıralı seçim zaten geceleri açık olmuyor gündüzleri de 10 dakikada buluyor oyunu. En mantıklısı 30 olduktan sonra dereceli atmak. Bronz ol LP gitsin ne diye kasıyorsun ki oyun bu. Zamanla çıkarsın. En azından mid oynamak istiyorsam %90 mid oynuyorum arada otomatik diğer lanelere atıyor onda da sonraki 2-3 oyun korumaya alıyor %100 seçtiğim geliyor.

• Söyledikleriniz de haklısınız ama dereceli de bile oyunu ciddeye alan yok ben zaten stres atmak icin oynuyom cs 1.6 oynarken derece yoktu rütbe yoktu go gibi yine oynardik hl de öyle ama niye oynardik eglencesine mmorg gibi item kasip herkesi teklesen anlarim da derece rütbe bir yere kadar sariyor.

• Bir de ben genel de aram modu oynarim ki lane mid sal oç diyenler de olmuyor kafam o konu da rahat oluyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiraZero -- 10 Ağustos 2018; 14:09:58 >
  • direk geç

• Bro Rus svsini öneririm yazdıklarından hiçbir şey anlamıcağın için kafa rahat ve ordakiler noob olur genelde bu arada 52 ping alıyodum Rus serverinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.