Şimdi Ara

bıktım bu cezalardan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • toplamda 1200 lira civarı cezam var şuan. 3-4 tanesi kırmızı ışık 1-2 tanede radar var.

bir uygulama yapılacaksa bu her zaman yapılmalı. yola sabit radarlar koyulmalı. 70km nedir aga dalga mı geçiyolar ? istanbul yolunda 70km hız sınırı var. saçmalık.
  • Arkadaşlar cidden 78 ile gidip de ceza yediğinizi mi sanıyorsunuz? Hız sınırını geçmişsiniz adamlar da 78 yazıyor olay bu. Şehirler arası bölünmüş yolda da cezalar hep 122'dir ne hikmetse. 122 ile ceza yazmışlar abi ya muhabbeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 27 Ekim 2013; 2:06:29 >
  • Burda 78 le ceza yiyene oh iyi olsun dermişçesine 70 le gitseymişsin hem suçlu hem güçlü tavırında yorumlar yapanlar umarım e5 de 80 le falan ceza yerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

Orijinalden alıntı: muhittinc

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhittinc

quote:

Hiz sınırı 70 değil mi ?
    Mağduriyet nerede ?

78 ile gitmissiniz. Limiti asmissiniz...

70 + %10

Hiz limiti 70...

O + olarak yazdiginiz % 10 tolerans. ..

Bende toleransı yazdım zaten ..

Anlaşıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

Bence asıl problem e5 te filan 77 yi geçmek değildeara sokaklarda hız yapan tiplerde.100 metrelik daracık sokaklarda bastıkça basıyorlar.asıl bunlara bir çözüm yolu bulunmalı.ara sokaklara sensörmü koyarlar tümsekmi koyarlar bilmem ama mutlaka çözülmeli bu sorun.arkadaştan ziyade bu zibidiler özellikle çocuklar için tehdit

+1

• Yahu bu hız sınırları hakikaten çok saçma. eskişehir çevreyolunda 70. Otoban gibi ferah yol ama tın tın adama fenalık geliyor. Yıl olmuş 2013 70 nedir ya? 3. vitesten 6ya atıp emekli amca hesabı gidiyorsunuz. Her yere kamera koymuşlar, iyice bıktırdı bu ülke kendini.
  • İyice cılkı çıktı artık. O kameraları söküp çinçin, sincan ara sokaklarına taksınlar. Bütçeye daha fazla sıcak para akar.
  • Ya ben bu Ankara'da olan sacma sapan trafigin nedenini cozuyorum yavas yavas.
    Sebebi suruculer.
    Yahu arkadaslar hergun baglica yada toki turkuazdan 4 senedir iskitlere gidiyorum. Sehir icinden gidilirse 38 km yol yapiyor ve 4 senedir hic kameradan ceza yemedim. Kameralara yaklasmadan 150 mt kala hiz kesiyorum kadranda 80 gosterirken gecip gidiyorum. Millet 50 ye 60 a dusuyor.
    Afedersiniz de salak misinizda eskisehir yolunun hepsini 60 la 70 le gidiyorsunuz? Azicik akilli olun.

• 3 şerit gidiş 3 şerit geliş arkadaşın bahsettiği yol ortadanda metro gidiyor hatta baya baya bölünmüş şehirler arası yol gibi yani o yolda 70 hız limiti çok saçma ama yapıcak bişey yok sizde herkes gibi kamerada yavaşlıcaksınız geçince basıcaksınız.bende geçen hipodrumun orda emniyet kemerinden yedim çok içime oturdu
  • Ortalama hız hesaplandigi gün trafigin canina okunduğu gündür. Konya ve Samsun yolunda belli noktalar arası uygulaniyor malesef. Konusu açılmıştı.

Benim en uyuz olduğum şeyse 70in altından 50-60 la geçmeleri. Hadi kamera var diye yavasladin anladik da 50 ne ? Arta kalan 20 yi sonra mi kullanacaksın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 27 Ekim 2013; 10:23:22 >
  • 70 sınırlı kameradan 50 ile geçenler genelde ticari araçlar ouyor malum onların hız limiti 50 şehir içinde ancak sağolsunlar bütün şeritleri kapatıpta gittikleri için bütün trafiğin yavaşlamasına neden oluyorlar insanlarda biri önüme atlar diye mecburen hızını azaltıyor.

Ayrıca dediğiniz gibi o yollar için 70 oldukça düşük hız bununla ilgli çalışma yapılıyordu hız limitinin 80 e çıkarılması konusunda eğer bu olursa bir nebze bu problem çözülür.
  • Türkiye deki tüm yolların tekrardan bölge bölge hızlarının ayarlanması lazım.....
  • Bende yavaş gitmem fakat o hız sınırlarını belgeselde söylemişti, Hız sınırı 1km/h bile düşürünce yılda bilmem kaç bin kişi ölme oranı azalıyormuş . O sınırlar trafik kazasında ölme riskine göre belirleniyor
  • quote:

Ortalama hız hesaplandigi gün trafigin canina okunduğu gündür. Konya ve Samsun yolunda belli noktalar arası uygulaniyor malesef. Konusu açılmıştı.

Benim en uyuz olduğum şeyse 70in altından 50-60 la geçmeleri. Hadi kamera var diye yavasladin anladik da 50 ne ? Arta kalan 20 yi sonra mi kullanacaksın?

o olay bursada yok Allah'tan yoksa naparız bilmiyorum. o 70in altında geçenler doblolar fiorinalar genelde o değil bide normal giriş çıkışları kontrol eden kameralar var acemlerde vs. onlarda yavaşlayanlara fitil oluyorum arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihannet1

bir yılda iki oldu kaplumbağa gibi mi gideceğiz 77 sınırında 78 le ceza aldım bursa ataevler varmı benim gibi mağdurlar

70 hız sınırı olan yerde 78 ile gidersen ceza alman gayet normal değil mi?
  • Haberlerde vardı...2014 yılında ceza gelirlerinin %40 artacağını açıkladılar. Öyle ya da böyle bu miktarı toplayacak adamlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.