Şimdi Ara

Bıktım bu hafıza doldu hatasından

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm E72 lerde var olan bu sorundan bıktım usandım. İster telefonun kendi tarayıcısı olsun ister ikinci parti yazılımlar sürekli bu hatayı veriyor. Sitelere giriş yapıp doğru düzgün internet keyfi süremiyoruz. Lanet olsun Nokia'nın mühendislerine ...

Deli edecek beni. KPSS bitsin sorunu düzeltemezlerse ücret iadesi alacağım. Sonuçta vaad edilen özellik tam çalışmıyor ...

• ben de 5800'da çok sık alıyorum. Tarayıcı önbellegi (cache) temizleme, soft ve hard reset öneriyorlar:(

Bir de cfw önerilmiş ama deneme şansım olmadı.
  • yapacağın tek şey x-clear programını yüklemek nokia'ya bu kadar sitem etmek yanlış.. Bütün telefon ve bilgisayarlarda bu özellik vardır.. Temizlik yap bak hoş on onbeş mb yer açılır..
  • benim telefon hafızasında 40 mb yer varken bile bu hatayı alıyorum. Dolayısıyla hata makinanın ram.inden de kaynaklanabiliyor sanırım.
  • Telefonun ram aksamında teknik bir sorun var yazılım ile düzeltemediklerine göre ...
  • 128 mb ram hiçbirşeye yetmiyor özellikle 2012de. sizin tek ilacınız opera mini. aynı ramli nokia 5800'de opera mini ile 20 üzeri tabı bu uyarıyı almadan açabiliyordum. çünkü opera mini aslında tarayıcı değil opera sunucularına bağlanan bir istemci.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.