evet arkadaslar korktugum basıma geldı oyunu orjınal aldım ama bu hatadan yıne kurtulamadım bazı forumlarda bahsedılen bıkac yontemı denememe ragmen yok olmuyo olmuyo hatta artık bende oyunda acılmıyo yanı oyun load kısmında kalıyo müdehale bıle edemıyorum kafayı yemek uzereyım yaw siz tr dil secenegı koyucagınıza once oyunu orjınal alan ınsanlara hızmet verın boyle sacma sapan hatalar yuzunden ınsan oyundan soguyo şuraya bak ya oyunu bı heves acıp karıyer yapıcaktım yıne ıcıne ettıler saolsunlar bıde utanmadan resmı sıtelerınde cozumu yok derler rezıl kepaze herıfler
C:\Documents and Settings\kULLANICIADIN\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010
Buradaki Crash Dumps klasörü alıp masaüstüne atmayı dene olur belki. Bende olmuştu.
yaptım hocam yaptım olmadı malesef
birde cok savein varsa sil klasorde tek dosya kalsn
aynı şekilde orjinal almama rağmen milan karıyerımdeki 2 sezona başlarken crash dump hatasını aldım, bu nasıl bi olaydır anlamış değilim yıllardır çıkarılan bir seri ve hepsinde vardı, ne kadar işe yarıyor tartışılır ama çözümleri paylaşalım arkadaşlar ;
-öncelikle crash dump dosyasını Dh dogpro nun da dedıgı gıbı masaustune atmak
-yüklü herhangi bir grafık paketi, türkçeleştirme paketi varsa ( kısaca resmı olmayan bir uygulama) bunları sılmek...
-kayıtlı oyunun kopyasını yaratıp adını değiştirmek ve oyuna bununla girmek...
not: bu seneki oyunda aldığım bu hatayı 1. seceneği yaparak şimdilik bertaraf ettim ve edeindiğim izlenime göre bu hatayı oyunda belli tarihlerde alıyoruz bu tarıhler herkesin açtığı kariyeer göre değişiyor sizlere tavsıyem Crashdump hatasını aldığınız tarıhte tatıle çıkın ve o dönemi oyle atladıktan sonra tekrar yenı bir save yapın.....
Zamundadan çektim sorun yok 3 haftadır oynuyorum tavsiyem oyunları orjinal almayın indiripte sorun çıktımı en azından zarar olmuyor.