hocam ege üniversitesinde okuyorum bilgisayar mühendisliğini yazılım işini gençler oyalansın diye çıkarttılar demişsiniz tam olarak ne demek istediniz bu konuda anlamadım. |
Bil Müh bırakıp tıp okumak (3. sayfa)
-
-
geç olmaz 1.sınıfım sınıfta 99 doğumlu var ama gelmeye değer mi onu bilmem
-
Hocam tıpı okuyanlar ve doktor olanlar tıptan nefret ediyor ve okunmayacağını söylüyor.Neden değmez hocam? Tıpta ne sorun var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verilen emeğin karşılığını alamadıklarını düşünüyorlar hocam. Ama gönlünüzden geçiyorsa aldırmayın, ben isteyerek gittim diyemem, başka seçenek yoktu ama sınıfta isteyerek gelenler şimdilik memnunlar
-
hocam siz kaçıncı sınıfsınız :)
-
Hocam doktor açığı kapanır mı diye başlık var oradaki arkadaş analizlerinde bazı resimler kullanmış.2013 yılında tıpa girip 2019'da mezun olamayan %34.8 kişiymiş.Yani 100 kişiden 34 kişi diye yuvarlayalım.Az değil hocam.Bazı görüşlerinizi savunsam da çok absürt cümleleriniz var.Yüzden aşağı alan yok mu? Dr.Tus'a girerseniz çoğu pratisyen uzman hekim döner almadıklarını söylüyorlar hocam.Doktorlar EAH,ASM seçmeye başlamışlar.Çok güllük gülistanlık gösteriyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mülgâ -- 2 Ocak 2021; 15:34:42 >
lise mezunu bekçi müftü komiser maaşlarına bakın hocam.
-
2013 sıralamalarına bakmıştım ingilizce eğitim veren fakülte sayısı bile azmış hocam.
anladım hocam. sıkıntı yok o zaman ne diye gömüyorlar ben de tam anlamış değilim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X