BİLAL ABİ TAKAS İÇİN GENE SEN LAZIMSıN SENİDE YORUYOZ AMA :s
Bilal Abin BANNED
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Bilal Abin BANNED
Hadi Yaws Tmm GüveniLir biri idi o kdar takas yaptk onun sayeSınde bu forumda neyse Dostlar sa0lSn :S
YALNIS ANLAMAYIN AMA BURAYA NEDEN KONU ACTIN Kİ ;?
PM ATABİLİRDİN DAHA ÖNCE TAKAS YAPTIYSAN MSN DEN ULASABILIRDIN. BURAYA KONU ACMANDAKI TEK SEBEB BENCE BİLAL GÜVENILIRDIR ONU GOSTERMEK VE BENCE SENINDE BİLAL DEDİĞİN KİŞİYLE BAGLANTIN VAR.
quote:
Orjinalden alıntı: Z:R
PM ATABİLİRDİN DAHA ÖNCE TAKAS YAPTIYSAN MSN DEN ULASABILIRDIN. BURAYA KONU ACMANDAKI TEK SEBEB BENCE BİLAL GÜVENILIRDIR ONU GOSTERMEK VE BENCE SENINDE BİLAL DEDİĞİN KİŞİYLE BAGLANTIN VAR.
Yanlışın var .
Bilal Abi kendi isteği ile forumu bırakmıştır , senin söylediğin türde durumlara da ihtiyacı olmayan bir kişidir .
quote:
Orjinalden alıntı: KuzuXx
Bilal Abin BANNED
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
quote:
Yanlışın var .
Bilal Abi kendi isteği ile forumu bırakmıştır , senin söylediğin türde durumlara da ihtiyacı olmayan bir kişidir .
Bu Cvp Yeter Galiba
quote:
quote:
Yanlışın var .
bıraktımı
bilal abi gelsin fan clup kurucam
1 kere iknâ ettim , ikincisin de olmadı ..
Sağlk olsn .. Zorla getircek değilim zatn ..
quote:
1 kere iknâ ettim , ikincisin de olmadı ..
Sağlk olsn .. Zorla getircek değilim zatn ..
Mert o qitti takas işi onaylansn senle işimiz olcak McX
helopers en son nick buydu ondan önce asidost zorro vs nicklerle uyelık alıp foruma geri dönmüştü ona hala yapılmakta olan haksızlıkları hazmedemedi.1 seneyi aşkın süredir psikoljık savas acıldı adama resmen yapılan kansızlıklara ragmen sevenleri sayesinde foruma devem ediyordu.ama malesef tekrar geri dönmen dileginle
Bi kaç kendini bilmezin laflarına niye taktıki bilal abi bunu anlamadım.. Muhatap bile alınmayacak insanlar imzasına blocked list açtı diye mi bıraktı bilmiyorum..
Forumda yeniyim tanımıyorum ancak. niyeti olmasa kimsenin sözüne bakıpta cıkıcagını zannetmıyorum , vardır gerekli sebebleri
Bilal Forumu bıraktı demek ben oyunda yakalarım onu konuşurum.
adamın haklı oldugu ortaya cıktı ama masum bır insanı infaza götürür gibi suclu muamelesı yaptılar kım olsa dayanabılır bunlara