|
Bildirim
|
Diyanetin başındaki ne diyor fakirlik allaha yakın olmaktır ama çıkışta son model mercedese binip gidiyor şaka gibi ülkeyiz diyanet askeriyeden daha fazla para alıyor.
|
|
eskiden araba herkesin alabileceği bişey değildi, sonra iphone oldu, şimdi ps5.. yakında hamburger herkesin yiyebileceği bişey değil diyip soğan ekmek yeriz heralde. neyse ver mehteri
|
Ya arkadaş hadi mercedes bmw ile işimiz yokmuş tamam da kutu kadar aletle de işimiz olmasın mı onu niye alamıyoruz?
|
Kardeş gel seninkiler yine dalga geçiyor. 500 birimlik oyuncak ulaşılamaz olmuş.
|
sonra niye gençler bize oy vermiyo
|
Video oyun oynamak artık lüks bir tüketim oldu acilen vergilere bir düzenleme gelmesi gerekiyor en azından bu sektör için, insanlar video oyun oynayarak stres atıyor bunun elimizden alınması doğru değil. |
Ulen kimlere kaldık. Ah ki ne ah. |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
Linç sebebi. |
|
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Video oyun oynamak artık lüks bir tüketim oldu acilen vergilere bir düzenleme gelmesi gerekiyor en azından bu sektör için, insanlar video oyun oynayarak stres atıyor bunun elimizden alınması doğru değil. |
Ulen kimlere kaldık. Ah ki ne ah. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 23 Ekim 2020; 15:43:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 24 Ekim 2020; 12:33:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
Bunlara ve destekçilerine göre, halka, telefon lüks, oyun lüks, tatil lüks, çamaşır-bulaşık makinası lüks. Ben artık halka lüks olmayan neyi layık görüyorlar çözemez oldum.. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |