Şimdi Ara

Bilalin üstüne gitmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bu yıl çok inanılmaz bir performans gösterecek, çünkü sosyal medyada oluşan tepkinin kendiside farkına vardı, inanıyorum ki Pradelliyi göndermek için top oynamayan Selçuk'u yedek bırakabilecektir... Ücreti takım için bakıldığında normal bence, yekta 3Milyon TL alıyor... Performansını görelim ona göre eleştirelim... AMA YAPTIĞI İLK TRANSFER BİLAL OLUYORSA BU TAKIMIN VAY HALİNE

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bilal kötü bir oyuncu değil zaten bu sene en az selçuk kadar veya ondan fazla katkı sağlar l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal burayı okumuyor, dert etme.
  • Bilal elimizdeki bütün alternatiflerden daha yetenekli, fakat insanların tepki verdiği nokta Bilal değil

Geçtiğimiz sene kötü bir ŞL tecrübesinden sonra yetersiz kadroyla göz göre göre aynısını yaşamaktan korkuyorlar...

Bu sebeple daha önemli transferler beklerken Bilal'in alınması haliyle tepki yaratıyor.

Mesela ismi geçen yıldızlardan sonra alınsaydı, kimse Bilal'in transferine yorum bile yapmazdı.
  • BİLAL in isminde hayır yok
  • Bilalin babasi beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilal transferini eleştirmiyorum ama sözleşmesi 2+1 3 sene ya...3 sene yapmak kim akıl ettiyse onu bizzat tebrik ediyorum.
    4
    Burak,Selçuk 34 yaşlarında galatasarayda kalıcaklar ve 3.5-4 milyon euro alıcaklar.Bunlara bilalde ekleniyor.Farkındasınızdır umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gol attığında sezon başı herkes küçümsedi 32lik bilal golü yazar vb muhabbetleri yapmazsak ne anlamı kalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şl seviyesinde oyuncu istiyor taraftar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.