laf sokma Göt oLursun,uğraşma etiket oLursun,yavşama köpek oLursun,biraz adam oL ki yanımda yer buLursun.
maç izliorum bişi yazmayın plz amk :@ en kıl olduum olaydır ulan madem rahatsız edilmek istemiosun kapa msnini..
quote:Orjinalden alıntı: dark_flame Göğsümün kılları arasında bir kalp yatıyor ve o seni özler ! Altın kolyemin parıltısında bile sen varsın. mi desem mi???
en komiigime giden ileti iste bu gün gördüm 'beim elledigim herkez bozuluyo sorun yoksa bendemi' tabi kız tamamen iyi niyetli yazmıstı
quote:Orjinalden alıntı: FELLANKOR football_cenk@hotmail.com buna azınıza gelen bütün küfürleri edin kendisi tam birKROdur. eger küfür ederseniz bu hafta sonu senin evine gelcem ve seni dövcem der tam bir krodur. Sen ona küfredince kro olmuyosun,o sana "seni dövcem" diince kro oluyo öylemi ?
agladim_senin_icin_ilk_defa_bitanem liceli_22_zaza_fero kalinlasti_kalinlasti_tam_bu_kadar_oldu ferrari_abdullah_sumayer vs böyle adreslerle dolu bir msn satıyorum hepsini bir yerde topladım
quote:Orjinalden alıntı: k2fg9 quote:Orjinalden alıntı: FELLANKOR football_cenk@hotmail.com buna azınıza gelen bütün küfürleri edin kendisi tam birKROdur. eger küfür ederseniz bu hafta sonu senin evine gelcem ve seni dövcem der tam bir krodur. Sen ona küfredince kro olmuyosun,o sana "seni dövcem" diince kro oluyo öylemi ?