Şimdi Ara

Bildiğiniz Güzel Web Tabanlı Oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shakes and Fidget, Gla-diatus tarzı bildiginiz popüler güzel bir oyun varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 21 Aralık 2013; 22:17:14 >

• Pek ikisi gibi değil ama en azından gla-diatus yapımcısının yapmış olduğu bu aralar popüler olan Goblin Keeper isimli bir oyun var, bak istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavun11 -- 25 Aralık 2013; 1:47:30 >
  • Erepublik var kardeşim oyunda eTürkiye olarak altın çağımızı yaşıyoruz :)

Kayıt olmak için buyur referans linkim oyun içinde yardımcı olurum :)

http://www.erepublik.com/tr/referrer/Karakoncolos
  • Krallıklar
    Klanlar
    Tanoth
  • http://om.the-west.org/west/tr/player/?ref=westplayer_invite_linkrl&player_id=40985&world_id=11&hash=862a

oyun akıcı ve sarıyor yıllarca dönüp dolaşıp oynadığım tek site oyunu hem yeni sunucuda açıldı :D
  • darkorbit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celestia Ludenberg

Pek ikisi gibi değil ama en azından gla-diatus yapımcısının yapmış olduğu bu aralar popüler olan Goblin Keeper isimli bir oyun var, bak istersen.

oha **** dedin ağlıyorum şu an ya :( 61 level çarım bann yemişti multiden. ulan 7 level çar uğruna 61 level çar gitti 2044e kadar. id şifre girip support a yalvarcam ama olmuyor ah eski duygularım depreşti :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıra tabanlı oyun önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Web tabanlı ticaret oyunu arıyorum kapitalizm falan değil bir şey kurup onu işleteceksin ya da bir şeyin patronu olacaksın ondan sorumlu olacaksın.
  • Çocukluğumda aqworld isimli oyunu baya oynardım.İngilizce bilenler için mükemmel bir senaryosu var.Dragonfable vardı onunda senaryosu güzeldir.Eğer kaliteli web tabanlı oyun arıyorsanız artix entermaint ın oyunlarına bir göz atın.Çocukluğumda bunların oyunlarıyla geçti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.