Şimdi Ara

Bildiğiniz ilginç ps3 oyunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @cryptdlg Oyun daha çıkmadan takip etmeye başlamıştım. Güya çıkana kadar PS3 alıp oynayacaktım. PS'i daha yeni aldım ama bu oyun aklıma gelmemişti. Hatırlattığın için teşekkürler.
  • GT5 çok ilginç bir oyun 6 senedir çıkamadı

(şakadır kimse üstüne alınmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

@cryptdlg Oyun daha çıkmadan takip etmeye başlamıştım. Güya çıkana kadar PS3 alıp oynayacaktım. PS'i daha yeni aldım ama bu oyun aklıma gelmemişti. Hatırlattığın için teşekkürler.

Play asia dan almani tavsiye ederim hala tr de ucuk rakamlara satiyorlar kac yillik oyunu.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-3hjm.html

Cin versiyonu nuda alsan ingilizce var oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Temmuz 2010; 15:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Haze

• quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

GT5 çok ilginç bir oyun 6 senedir çıkamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

@cryptdlg Oyun daha çıkmadan takip etmeye başlamıştım. Güya çıkana kadar PS3 alıp oynayacaktım. PS'i daha yeni aldım ama bu oyun aklıma gelmemişti. Hatırlattığın için teşekkürler.

Play asia dan almani tavsiye ederim hala tr de ucuk rakamlara satiyorlar kac yillik oyunu.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-bp-49-en-70-3hjm.html

Cin versiyonu nuda alsan ingilizce var oyunda.

ShopTo ve Zavvi'de bulamadım. Gittigidiyor'a bakim dedim, 89 lira fiyatı görünce hemen vazgeçmiştim. Uygun gözüküyor burada. Para bulur bulmaz almak lazım.

Bu arada bu Haze nasıl bir oyundur ya her efsanede, her ex. konusunda adı geçiyor Bedava veren olursa denemek isterim bende

• quote:

Orijinalden alıntı: meto_baran

quote:

Orijinalden alıntı: maydo72

GT5 çok ilginç bir oyun 6 senedir çıkamadı

• Ps3 olsada her oyunu oynasak.
  • güzel konu açmışsın hocam,benimde duymadığım eğlenceli oyunlar varmış,özellikle pain videosunu izledim nasılmış diye çok komik ya demosu varmı acaba psn de
  • yakuza 3 de bir çok oyun salonu var bilardo dar vs vs .........!
    fnr4 de de mike tyson ,muhammed ali ve chambers var (chambers = yenilmez 1 - 2 -3 serisindeki adam son filmi blood and bound ) bunları bir çok kişi bilmiyor...!
  • psn de braıd dıye bı platform oyunu var yakında alıcam onu
    Inanılmaz bır oyun .
  • 3D Dot Game Heroes
  • Bourne Cospiracy : Oyunun açılıltan sonuna kadar olan dövüş sahneleri gerçekten mükemmel sanki siz dayak yiyormuşsunuz hissi verebiliyor bazı sahnelerde. Atmosfer çok hoş bence kesinlikle oynanmalı diyebilirim , bir o kadar da zor oyun diyebilirim

Ridge Racer 7 : Bu oyuna her ne kadar ısınan olmasada müzikleri için bile oynanabilir , her zamanki gibi RR da efsane müzikler çalıyor ve oyun gerçekten çok uzun UK PSN den de 25 adet event alabiliyorsunuz free olarak

Solider Of Fortune : Payback : 1 sene önce tüplü televizyonum varken oynamıştım ve o zaman ki grafikler bile inanılmaz gelmişti bana gerçi oyunda sürükleyiciydi ve aksiyon'u boldu.

Siren : New Translation : Oyunun en büyük değişikliği diğer serilerine nazaran yaratıkları öldürebilmemiz. oyun bence konsol tarihinde insanın psikolojisini etkileyecek ender korku oyunlarından diyebilirm. Sadece ses efektleri bile yeter oyundan tırsmanıza..

Army Of Two : her nekadar fazla tutlmasada oyunda 2 kişiyi yöneterek ilerlemek gerçektende zevkli bir oyun. Grafikleride hiç fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 14 Ağustos 2010; 13:00:32 >

• bende bu anlamda rahatlıkla afro samurai diyebılırım buyuk bı keyıfle bıtırmıstım cokda farklı bı anıme oyundu sıddetle tavsıye ederım
  • pes10 var ilginç bir futbol oyunu
  • Echocrome
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

pes10 var ilginç bir futbol oyunu

:):)
  • Sabetour
    Mirrors Edge
  • Sabetour super oyundur gercekten
  • Brütal Legend gerçekten ilginç bir oyun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.