malum bir sürü oyun var ve ps3 kullanıcıları pek çoğunu bilmiyor.gün geçtikçe öğreniyoruz sizin bildiğiniz forumda pek adı geçmeyen oyunları öğrenmek istedim.
RAİLFAN adlı oyunu gördüm. (TREN oyunu) gayet eğlenceli. BEİJİNG olimpiyat oyunları vs.vs
cevap veren herkese teşekkürler.
Folklore
Time Crisis 4
Demon souls toy story 3 brütal legend.
pain
GTA, Brutal Legend, Pain, Wakeboarding HD, Cuboid, Trine, Flower, Zombie Apocalypse (genel olarak degişik tarzda ve ilginç olan oyunlar hep PSN oyunlardır)
evet, bence GTA da mevcut gece alemindeki detaylar hiç bi oyunda yok? gülmeye yer arıyosan seni güldürcek bişey var.....
Oyun kötü değil hatta fanıyım fakat ilginç bir oyun değil klasik bir oyun yani herkes biliyordur ilginç değil o anlamda.
ben oyuna kötü demedim, oyundaki detaylar bence ilginç, internet kafeye girip mail lerini inceleme, gece arabasına hatun alma vs.. bunlar bana göre ilginç detaylar
valkyria chronicles
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
ben oyuna kötü demedim, oyundaki detaylar bence ilginç, internet kafeye girip mail lerini inceleme, gece arabasına hatun alma vs.. bunlar bana göre ilginç detaylar
yok hocam arkadaş pek tanınmamış anlamında ilginç oyunları sordu
WET'ten pek bahsedilmiyor ama çooook güzel oyundur :)
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
WET'ten pek bahsedilmiyor ama çooook güzel oyundur :)
ilk demo'm olur kendisi ve en beğendiğim oyunlardandır. bence de alınıp oynanması gereken bir tarz. eğer tarantino tarzı seviyorsanız kaçırılmaması gereken bir oyun
İlginç bir oyun arıyorsanız Yakuza 3'e göz atmanızı öneririm.Değişik,detaylı ve zevkli bir oyun.Hikayeside oldukça sağlam.Oyunda çok ilginç ve insanın yüzünü güldüren detaylar var.Doğu kültürüne hayranlığınız varsa garanti seversiniz zaten.
ilginçten kasıt farklı ve özgün demekse bulabiliceğin en ilginç oyun little big planet ;)
Haze
quote:
Orijinalden alıntı: X kare
Folklore
bu oyunu pek bilen yok ama aslında American Mc Gee's Alice + Pokemon karışımı gibi bişey
konusu şöyle: gizemli bir kasabadaki olayları araştırmak için giden bir gazeteci ve rüyalarının ardından aynı kasabaya kadar gelen bir kızın geceleri uyurken alice harikalar diyarında misali paralel bir evrende yaratıklarla savaşıp sonra da savaştıkları ve yendikleri yaratıkların ruhlarını kullanarak daha zorlu düşmanları alt etmesi. Oyun ilk olarak PS2 için tasarlanıp sonra projenin ortasında PS3'e dönüştürülmüş bu yüzden karakterlerin tasarımları vs. biraz yüzeysel kalıyor, PS3'ü tam dibine kadar kullanamıyor ama bence oynanıp denenmesi lazım.
Linger in Shadows .detuned
İkisi de sanatsal demo ama ilginç denilince aklıma ilk bunlar geliyor.
AFRIKA
Zira hayvanlari avlamayip fotolarini cekiyorduk. Bir hipo nun esnerken fotosunu cekmek icin pusuda 20 dk beklemistim. Hayvan inatla esnemiyordu. Ayrica Cita nin avlanisini fotolarken jiple ona yetismeye calismak. Harbi superdi. Manzaranin lafini bile etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 30 Temmuz 2010; 15:50:06 >