Şimdi Ara

Bildiğiniz Kelime Karıştırma Uygulaması Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,edebiyat yazar-eser ya da İngilizce kelime girebileceğim ve bana öğrendiklerimi soracak bildiğiniz bir uygulama var mı?
    Bu uygulamanın farkı sadece kendi girdiğim kelimeleri ya da eserleri karışık şekilde önüme çıkarması.Yolda giderken de tekrar edebileceğim şekilde anladığınız üzere. Böyle bir uygulama aradım fakat bulamadım. Yardımcı olursanız çok faydalı olur benim için ve forumdaki başka arkadaşlar için de eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeChuckk -- 15 Ekim 2018; 14:20:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kelime Karıştırma Uygulaması Var Mı?

Günümüzün dijital çağında, kelime karıştırma uygulamaları; dil öğrenimine, bilişsel işlevlerin gelişmesine ve eğlenceye katkıda bulunuyor. Bu uygulamalar, kelimeleri harflerine ayırarak yeni kelimeler oluşturmanıza veya verilen harflerle doğru kelimeleri bulmanıza olanak tanır.

Kelime Karıştırıcı Uygulamalarının Faydaları

• Kelime Dağarcığının Geliştirilmesi: Kelime karıştırıcı uygulamalar, yeni kelimeleri öğrenmeye ve mevcut kelime dağarcığını genişletmeye yardımcı olur.
    • Bilişsel İşlevlerin Gelişimi: Bu uygulamalar, problem çözme, hafıza ve konsantrasyon gibi bilişsel becerileri geliştirir.
    • Eğlence ve Stres Giderme: Kelime karıştırıcı uygulamalar, eğlenceli ve rahatlatıcı bir şekilde zihni meşgul edebilir, stresi azaltabilir.

Kelime Karıştırıcı Uygulama Seçimi

Uygun bir kelime karıştırıcı uygulama seçerken aşağıdaki faktörler göz önünde bulundurulmalıdır:

• Hedefler: Uygulamanın dil öğrenme, bilişsel geliştirme veya eğlence amaçlı olup olmadığı belirlenmelidir.
    • Zorluk Seviyesi: Uygulama, beceri seviyenize uygun zorlukta olmalıdır.
    • Özellikler: Bazı uygulamalar, skor takip, ilerleme izleme ve çok oyunculu seçenekler gibi ek özellikler sunar.

Piyasada çeşitli kelime karıştırıcı uygulamalar mevcut olduğundan, kullanıcılar ihtiyaçlarına ve tercihlerine en uygun seçeneği bulmalıdır. Bu uygulamalar, kelime dağarcığını geliştirmek, bilişsel işlevleri güçlendirmek ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmek için değerli araçlar olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Rez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anki ve Tinycards isimli uygulamalar var, kendi kartlarınızı oluşturabiliyorsunuz.

• Kendime kodluyorum, bitire haber veririm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama anki de güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quizlet olabilir

• Anki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: an agony

Kendime kodluyorum, bitire haber veririm
    hocam benimle de paylaşabilme ihtimaliniz var mı acaba? çok teşekkür ederim.
  • Anki ve Quizlet i denedim.Gerçekten işe yarar uygulamalar.İkisinin de tek kötü yanı üyelik istemesi.Hepinize teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.