Şimdi Ara

Bildiğiniz motosiklet kursları ve bireysel hocalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
3.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu başlık altında istanbul ve diğer şehirlerde ki motosiklet eğitimi veren kursları ve hocaları paylaşırsak yeni motor sürmeyi öğrenicek arkadaşlara faydası dokunur diye düşünüyorum. Buyrun ben başlıyorum;

Honda Güvenli Sürüş Kursu;
    350 tl
    HONDA TÜRKİYE A.Ş. Fabrika/Factory: Yedipınarlar Mevkii Şekerpınar Köyü 41480 GEBZE/KOCAELİ Telefon: 0 262 658 83 83

Yamaha Riding Academy;
    İstanbul: Yamaha Riding Academy için çözüm ortağı Bike My World olup eğitimlerimiz Demirciköy Sarıyer’de yapılmaktadır. Detaylı bilgiye bayilerimizden ve 0 216 561 86 10 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.
    İzmir: Yamaha Riding Academy İzmir eğitimleri bayimiz Akdemir tarafından düzenlenmektedir. Detaylı bilgi için 0 232 461 96 04 no’lu telefondan ulaşabilirsiniz.
    Eğitimlerimiz 1 gün olup Seviye 1 ve Seviye 2 Eğitimleri için fiyat 150 TL'dir.

Bmw Rider Academy;
    350tl
    Borusan Oto İstinye - Sarıyerde eğitim yerleri;
    0212 - 359 32 62
    Vespa Academy;
    Adres: Kör Kadı Sk. Arnavutköy Mezarlığının Karşısı (Eski Ulus Pazarı)
    e-mail: egitim@vespaacademy.com
    Telefon: 0212 263 85 07 / 0212 280 30 50
    fiyat: A dan Z ye öğretiyor desek yalan olmaz fiyat 650-700 civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dix1 -- 24 Eylül 2012; 22:59:34 >

• ayrica yamaha ve hondanin servisleri de varmis muhtemelen digerlerinin de vardir gitmeyi dusunen arkadaslar yolu dert etmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 günde 600cc insan nasıl kavrayıp öğrenebilir soru işareti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brujeria35

1 günde 600cc insan nasıl kavrayıp öğrenebilir soru işareti...

egitim motoru 125lik 150lik commuter motorlar. zaten 2. seviyeye gecis icin diyorlarmis ki siz gidin bu gosterdiklerimizle en az 5000 km yi gorun sonra 2. seviye egitim verelim. gosterilenleri pratige dokmeden kimse kimseye birsey ogretemez

• Pardon bu aralar 600cc takmış durumdayım : )
  • vespa acedemy yaklaşık 10 günlük bir eğitim veriyor 1 günde anca dengede durmayı öğrenip motora hakim olmayı öğretebilirler.
  • İstanbul'da ders alınabilecek en iyi hoca, Üsküdar Semaş dersanesini işletmekte olan Melih hocadır. Görüşmenizi ve kim olduğunu öğrenmenizi öneririm. Pişman olmayacağınızı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konya civarında bildiğiniz kurs veya hoca var mi. Saygılarımla .

• Bursa da bireysel olarak 0 dan ders verebilirim. İsteyene otomobil direksiyon derside verebilirim. bu konuda iddaalı ve gayet sabırlıyım. resmi bir hoca değilim. askeri düzen çalışırım. birçok OMM eğitimlerine katıldım. bir çok kişiye ders verdim. 650 cc makinayla başlangıç yapan bir bayana da ders verdim. üstünde duramazken şimdi şehir şehir geziyor. O zamanlar işsiz kalmıştım vaktim vardı, şimdi sadece iş saatleri dışında ders verebilirim. kendi arabamı kullandırtmam, motoruma kesinlikle ellettirmem bile. aracınızla gelirsiniz. ücret şimdiye kadar hiç düşünmedim ve almadım ama bir şeyler vermek isterseniz hayır demem ( aç gözlülükten değil ihtiyaçtan :D ) vermek istemezseniz canınız sağ olsun, maksat faydam dokunsun. kahve ısmarlasanız yeter, ama ısmarlamasanız da olur, ben ısmarlarım nolcak :D.
  • quote:

Orijinalden alıntı: woxow

Bursa da bireysel olarak 0 dan ders verebilirim. İsteyene otomobil direksiyon derside verebilirim. bu konuda iddaalı ve gayet sabırlıyım. resmi bir hoca değilim. askeri düzen çalışırım. birçok OMM eğitimlerine katıldım. bir çok kişiye ders verdim. 650 cc makinayla başlangıç yapan bir bayana da ders verdim. üstünde duramazken şimdi şehir şehir geziyor. O zamanlar işsiz kalmıştım vaktim vardı, şimdi sadece iş saatleri dışında ders verebilirim. kendi arabamı kullandırtmam, motoruma kesinlikle ellettirmem bile. aracınızla gelirsiniz. ücret şimdiye kadar hiç düşünmedim ve almadım ama bir şeyler vermek isterseniz hayır demem ( aç gözlülükten değil ihtiyaçtan :D ) vermek istemezseniz canınız sağ olsun, maksat faydam dokunsun. kahve ısmarlasanız yeter, ama ısmarlamasanız da olur, ben ısmarlarım nolcak :D.

Ne iyi bir hocaymissin. Yarabbim bize de senin gibi hoca nasip etsin. Kahve ne demek...yemekler benden olur

• Yamaha'da 150'şer TL'den den 2 seviye var iken Honda ve BMW'de 350'şerden 5+ seviye var.

Dışarıdan bakınca Honda ve BMW işi daha ciddiye alıyorlar gibi görünüyor.

BMW'yi aradım taşınıyoruz eğitimlerin ne zaman başlayacağı belli değil dediler. Öyle olunca Honda'nın en yakın tarihli eğitimine kayıt oldum ama yedek çıktık.

Yamaha'da ise asilden yer var. Scooter ile trafiğe çıkmak için Yamaha'nın 1.seviye eğitimini almak yeterli olur mu sizce yoksa Honda'yı mı önerirsiniz?
  • Ankara içinde öneriler bekliyoruz.
  • Bugün Yamaha'nın giriş seviyesi eğitiminde gittim.
    Nural hocayı gerçekten çok başarılı buldum, ilgili ve bilgili birisi.
    Akşam eğitim bittiği için üzülerek ayrıldı katılımcılar desem yalan olmaz.
    Korkarak girdiğimiz yerden epey bir özgüvenle çıktık.

Daha önce BMW Riding Academy'de olan 3 eğitmen Yamaha ile anlaşıp YRA'yı açmışlar.
    BMW Riding Academy ismen olmasa fiili olarak kapalı durumdaymış zaten. Borusan'ın ilgisizliğinden dedi hoca.

YRA'da max 6 kişilik gruplarla eğitim yapılıyor ama biz 3 kişiydik bugün.
    Kilyos'ta karadenize karşı bir tepede yağmur ve rüzgar altında ilk kez sürdük motorları.
    Böylece yağmur korkusunu en başında atmış olduk.
    Kış döneminde eğitime gidecekler bot giymeli ya da yedek ayakkabı çorap almalı yanına..
  • kayseriden varsa yardımcı olurum
  • Güzel ülkemde adam gibi bir ehliyet sistemi olsa şu tarz kurslara gerek kalmayacak..Neredeyse asgari ücretin yarısı 1 günlük ücret..
  • Istanbul icin bu durumda en mantikli seceneklerden bir tanesi Yamaha'nin Kilyos yolundaki egitimi gibi duruyor. Bu kursa gitmis baska arkadaslar var mi?
  • Yamaha'nın ve Honda'nın 1. seviye eğitimlerini aldım.
    Motoru almadan önce Yamaha'dan 1 günlük, motoru aldıktan 2 ay sonra Honda'dan 2 günlük eğitim aldım.

Açıkçası Yamaha'nın eğitiminden sonra trafikte zorlandığımı gördüm.
    1 gün eğitim kesinlikle yeterli değil. Keza bazı şeyleri bilmediğim için zorlandığımı farkettim.
    2.sine gitseydim yeter gelirdi belki ama ben Honda'nın eğitimine gitmeyi tercih ettim.
    Honda'nın 1. seviye eğitimi 2 gün ve daha geniş alanda epeyce viraj dönüş çalışması yapma imkanı oluyor.

Trafiğe çıkmak için 2 günlük temel motor eğitimi ve pratiği şart bence.
    Honda eğitim merkezi Yamaha'ya göre daha auzak olsa bile erişmesi daha kolay.
    Servis ile alıp geri getiriyor. Kilyos'a özel araç ya da toplu taşıma ile gidilmesi lazım.
    Ayrıca Honda şef eğitmeni Gülhan hocayı daha çok beğendim.

BMW, Telekom Arena'da eğitim vermeye başlamış orası ile de görüşülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svevo -- 15 Ağustos 2013; 1:36:21 >

• ITU'de egitim veren Vasfi ve Hakan Bozkurt kardesler var. Bayan kullanici olarak onlardan ogrendim, bana ogretebilen herkese ogretir oyle soyliyim. Ozel ders icin kesinlikle tavsiye ederim.
    Isteyene telefon numaralarini PM atarim, sormadan buraya yazmak istemedim.
  • Motorsiklet eğitimi konusunda türkiyede tek geçeceğim uğur hocadır.
    ART motor akademi.
    RASPA eğitimi vermektedir.
    İnanılmaz yaraını gördüm. Şiddetle tavsiyte ederim.
  • Honda ile görüştüm 475 tl fiyat verdi. Eğitimi Kocaeli de yapıyolarmış. 2 gün sürüyormuş. servisle götürüp servisle getiriyorlarmış. Ama ben hala karar vermiş değilim nerden eğitim alacağım konusunda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.