Şimdi Ara

İş bulma garantili kurslar ? güvenlik vs ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
32.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar iş bulamıyorum ne yapacağımı şaşırdım ..
    özel güvenlik kurslarından alınan kimlik işe yarıyormu ?
    iş bulma istihdam garantili kurslar gerçekten işe yerleştiriyormu ?
    kurs tavsiyeniz varsa bildiğiniz özel mesaj olarak yazabilirsiniz bana .?..
    lise mezunuyum sillahlımı almak daha mantıklı sillahsız mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 17 Nisan 2013; 16:59:08 >

• oluyorsa aşçılık kursuna gidip sağlam bir sertifika alırsanız emin olun başınızı işten kaldıramazsınız. özellikle otellerin her zaman mutlaka mutfak elemanına ihtiyaçları oluyor.
  • guvenlik kursu için ne diyorsunuz ?
  • Guvenlikciyim.
    Guvenlik Sertifikasi ise kesin Yariyor.
    Hatta soyle durum var alacaginiz Kurs anlasmali oldugu Buyuk Avm-Okul-Hastane-Fabrika-Otel varsa muhakkak birisi vardir aninda is garanti veya belgenizi cebinize koyup sahsen basvurursunuz (Fabrika-Site vb...)

8saat-6 gun 900 lira maas ama cogu firma Silahli Guvenlik gorevlisi istiyor silah vermeselerde biraz daha maliyetli ama alin derim.
    -Silahsiz maliyeti 700 lira yaklasik
    -Silahli 1100 olmasi gerek.

Silahsli Guvenlik Kursuna katildiniz sinava girdiniz gectiniz Beceri de gecemez iseniz paraniz yanmaz Silahsiz sertifika-Belge sahibi olursunuz kazanirsaniz Silahli Guvenlik-Koruma-Hatta Kurye+Nakliyeci olursunuz

Gazos firmsini bekliyen silahli guvenlik gorevlisi gorunce baya sasirmistim baska yerde Bira deposunu Silahsiz guvenlikciler bekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo4fun -- 17 Nisan 2013; 17:34:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 gündür 3 tane erkek güvenlik görevlisi arıyorum hala bulamadım. Piyasada güvenlikçi kalmamış arkadaş.

Al kimliği gel bari

Güvenlik kurslarının bazılarının ( özellikle istanbul da) kendi güvenlik firmaları vardır. Bunların fazla projesi olmaz genellikle ufak firmalar oldukları için ama başlangıç için iyidir.

Orada çalışırken kendine iyi bir yer ayarlamak için zaman kazanmış olursun.
  • sillahlı almak istiyorum bu beceri sınavı nasıl bir süreç nasıl bir sınavdır ne gibi kriterleri var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

sillahlı almak istiyorum bu beceri sınavı nasıl bir süreç nasıl bir sınavdır ne gibi kriterleri var ?

Ben 2006 yılında 18 yaşındayken aldım silahsız kimliğini.
    hiç çalışmadan girip geçtim.

1.5 yıl önce de yenilemeye girdim gene hiç çalışmadan geçtim. Maaşı düşük ama rahat Bi proje buldun mu bırakmak istemezsin işi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silahlı sınavda 125 soru sorulur bunların 100 tanesi genel sınav 25 tanesi silah sorusudur.

100 soruluk genel sınavda her soru 1 puandır en az 60 puan almak gerekır..

25 puanlık sılah soruları ıse her soru 2 puan değerındedır.

Ayrıca 5 atış yapılır polıgonda bu atışlar yarım ınsan hedefıne 15 metreden yapılır. Her ısabet eden mermı ıcın 10 puan alırsın..

Toplamda 200 puan alınır sertıfıkaya 2 ye bolunerek yazılır bu puan.

Şart olarak genel sınavdan en az 60 puan alma zorunlulugu var. Yanı Sılah sorularından 25/25 yapsan + atışta 5 ısabet alsan eger genel sınavdan 59 dogru cıkarsa kalırsın sertıfıka alamazsın.

Silah için 60 puan şartı var bu tüm silah sorularını doğru yapsan bile en az 1 ısabet zorunluluğu getırıyor ( yanlıs hatırlıyor olabılırım )

Silahlı sınava gırersen silah şartını tutturamasan bıle genel sınavdan 60 aldığın taktırde sılahsız sertıfıka alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

20 gündür 3 tane erkek güvenlik görevlisi arıyorum hala bulamadım. Piyasada güvenlikçi kalmamış arkadaş.

Al kimliği gel bari

Güvenlik kurslarının bazılarının ( özellikle istanbul da) kendi güvenlik firmaları vardır. Bunların fazla projesi olmaz genellikle ufak firmalar oldukları için ama başlangıç için iyidir.

Treth sen maaştan haber ver mudur

yarın oburgun evlenip İstanbul'a taşınacağım zaten güzel Bi maaş verirsen haftaya yerleşirim İstanbula

• quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

20 gündür 3 tane erkek güvenlik görevlisi arıyorum hala bulamadım. Piyasada güvenlikçi kalmamış arkadaş.

Al kimliği gel bari

yarın oburgun evlenip İstanbul'a taşınacağım zaten güzel Bi maaş verirsen haftaya yerleşirim İstanbula

Benim güvenlik personelinin yeri extra extra yatış olduğu için maaşları düşük

Şimdi personellere asgari ücret + agi + yol + 12/24 ten doğan mecburi mesai + 200 tl ticket ödeniyor. Yemek zaten şirketten..

1050+200 ticket işte ortalama ellerine geçen.

• 1 aya alabilirmiyim bu sertifikayı peki ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu

quote:

Al kimliği gel bari

Benim güvenlik personelinin yeri extra extra yatış olduğu için maaşları düşük

Şimdi personellere asgari ücret + agi + yol + 12/24 ten doğan mecburi mesai + 200 tl ticket ödeniyor. Yemek zaten şirketten..

1050+200 ticket işte ortalama ellerine geçen.

Bende farklı almıyorum şu an mudur.
    ticketsız 1100 alıyorum.

ni iş alternatifi daha kendi kendisini eledi

neyse ben gidiyim de fabrikayı kapatıp Bi çay içip yatiyim :p

• Özel Güvenlik işi şuan en çok aranan eleman.İş ilanlarına bakarsan deli gibi eleman arıyorlar.Yani bir yeri beğenmezsen ertesi gün başka yerde bulursun kendini.Silahlı alman şart değil , silahlıyı genelde bankalar alıyor.%95 silahsız diyebiliriz.Bu mesleğin kötü yanları tatili olmaması.Bayramın seyranın olmaz.Ve meslekte ilerleme şansı yok gibi birşey.Yıllarca çalışsanda maaş pek artmaz.Maaşlarda düşük 900-1200 arası genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Özel Güvenlik işi şuan en çok aranan eleman.İş ilanlarına bakarsan deli gibi eleman arıyorlar.Yani bir yeri beğenmezsen ertesi gün başka yerde bulursun kendini.Silahlı alman şart değil , silahlıyı genelde bankalar alıyor.%95 silahsız diyebiliriz.Bu mesleğin kötü yanları tatili olmaması.Bayramın seyranın olmaz.Ve meslekte ilerleme şansı yok gibi birşey.Yıllarca çalışsanda maaş pek artmaz.Maaşlarda düşük 900-1200 arası genelde.

Aslında o firmalarla alakalı biraz.

Mesela bazı firmalar var güvenlik sektöründe kolay kolay dışarıdan yönetici almazlar her zaman kendi içinden yükseltirler. Zaten mantıklısı budur firmacı bir yönetici istiyorsan içerden yükseltmen gerek.. Dışarıdan gelen geldiği gibi gider çünkü pek umursamaz.. Firmaya kendini borçlu hisseden sadakati olan eleman daha tercih edilir. Benim bulunduğum firmada bu sistemi kullanıyor sadece içeriden eleman yükseltiyor boşalan yerlere dışarıdan güvenlik alıyor..

Güvenliğin bayramı seyranı olmaz gerçekten fakat bu biraz bulunduğun proje ve bağlı olduğun amir ile alakalı.. Mesela ben 14 gün yıllık izni olan güvenlik elemanlarını vardiyayı ayarlayıp 21 gün izne gönderiyorum.. Eğer projen uygun ise bayram seyran işleri bir şekilde hallediliyor tabi bunun için içinde bulunduğun ekipte önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Özel Güvenlik işi şuan en çok aranan eleman.İş ilanlarına bakarsan deli gibi eleman arıyorlar.Yani bir yeri beğenmezsen ertesi gün başka yerde bulursun kendini.Silahlı alman şart değil , silahlıyı genelde bankalar alıyor.%95 silahsız diyebiliriz.Bu mesleğin kötü yanları tatili olmaması.Bayramın seyranın olmaz.Ve meslekte ilerleme şansı yok gibi birşey.Yıllarca çalışsanda maaş pek artmaz.Maaşlarda düşük 900-1200 arası genelde.

Aslında o firmalarla alakalı biraz.

Mesela bazı firmalar var güvenlik sektöründe kolay kolay dışarıdan yönetici almazlar her zaman kendi içinden yükseltirler. Zaten mantıklısı budur firmacı bir yönetici istiyorsan içerden yükseltmen gerek.. Dışarıdan gelen geldiği gibi gider çünkü pek umursamaz.. Firmaya kendini borçlu hisseden sadakati olan eleman daha tercih edilir. Benim bulunduğum firmada bu sistemi kullanıyor sadece içeriden eleman yükseltiyor boşalan yerlere dışarıdan güvenlik alıyor..

Güvenliğin bayramı seyranı olmaz gerçekten fakat bu biraz bulunduğun proje ve bağlı olduğun amir ile alakalı.. Mesela ben 14 gün yıllık izni olan güvenlik elemanlarını vardiyayı ayarlayıp 21 gün izne gönderiyorum.. Eğer projen uygun ise bayram seyran işleri bir şekilde hallediliyor tabi bunun için içinde bulunduğun ekipte önemli.

Yönetici olma ihtimali olsa da pek bir maaş artışı olacağını sanmıyorum bu meslekte.
    Aylık çalışma çizelgesinde ayarlayabilirsin ama 12/24 çalışan yerlerde ayarlarsın bunu 8/16 da onu ayarlayamazsın.Güvenlik işi boş kalmaz o bayram günü orda muhakkak biri görev alıcak , memleketine gitmek isteyenler için sıkıntı.

• Peki güvenlikçi olmak için gözlüksüz olmak mı gerekir ve bu sertifikayı almak ne kadar sürüyor ?
  • Bende BiM'de çalışıyorum abiler. 1 ayı geçtim çok yorucu ya. Hem kasaya bakıp hem mal atmak çok zor. 20 yaşındayım. Benden büyük abilerim var arkadaşlarım işte. Onlardan gördüm bende heves ettim BiM'e göre kolay mıdır güvenlik personeli olmak ?
  • gidin harita okuyun.en kötü 2000 tl'den başlarsınız.
  • ibo4fun kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de işe girmek amacıyla güvenlik sertifikası almak istiyorum ama iş garantisi olsun istiyorum.İstanbulda böyle tanıdığın güvenlik kursu varsa bana yazabilirmisin.Avrupa yakasındayım.bu konu hakkında cevap yazabilirsen memnun olurum.
    @ibo4fun @ibo4fun
  • özel. güvenlik sertifikam var fakat kimliğimı cikarmamistim kimlik çıkarma işlemleri ve is başvurusu ne şekilde ilerlemeli yardimci olur musunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.