Şimdi Ara

İş bulma garantili kurslar ? güvenlik vs ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
32.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ibo4fun

Guvenlikciyim.
    Guvenlik Sertifikasi ise kesin Yariyor.
    Hatta soyle durum var alacaginiz Kurs anlasmali oldugu Buyuk Avm-Okul-Hastane-Fabrika-Otel varsa muhakkak birisi vardir aninda is garanti veya belgenizi cebinize koyup sahsen basvurursunuz (Fabrika-Site vb...)

8saat-6 gun 900 lira maas ama cogu firma Silahli Guvenlik gorevlisi istiyor silah vermeselerde biraz daha maliyetli ama alin derim.
    -Silahsiz maliyeti 700 lira yaklasik
    -Silahli 1100 olmasi gerek.

Silahsli Guvenlik Kursuna katildiniz sinava girdiniz gectiniz Beceri de gecemez iseniz paraniz yanmaz Silahsiz sertifika-Belge sahibi olursunuz kazanirsaniz Silahli Guvenlik-Koruma-Hatta Kurye+Nakliyeci olursunuz

Gazos firmsini bekliyen silahli guvenlik gorevlisi gorunce baya sasirmistim baska yerde Bira deposunu Silahsiz guvenlikciler bekliyor

Maalesef aynı durumdan muzdaribim, iş arıyorum.

Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Kurslarının ilanını gördüm ve merak ettim, bir tanesini arayıp bilgi aldım.

Yalnız tam aydınlanamadım çünkü silahlı ve silahsızın farkı, iş garantisi varmı?iş garantisi yok mu?

Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası alsam silahı kurs mu sağlıyor? Kendi bütçemiz ile mi alıyoruz?

Oturduğum yer için konuşuyorum 1700-1500 silahlı/silahsız fiyat teklifi aldım, bu ücretler normal mi?

Benim istediğim yani iş bulmak garanti mi kurslar iş garantisi sağlıyor mu? Yok sağlamıyorsa sizin bana alternatif başka ne öneriniz olabilir?

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: balzac61

Maalesef aynı durumdan muzdaribim, iş arıyorum.

Silahlı/Silahsız Özel Güvenlik Kurslarının ilanını gördüm ve merak ettim, bir tanesini arayıp bilgi aldım.

Yalnız tam aydınlanamadım çünkü silahlı ve silahsızın farkı, iş garantisi varmı?iş garantisi yok mu?

Silahlı Özel Güvenlik Sertifikası alsam silahı kurs mu sağlıyor? Kendi bütçemiz ile mi alıyoruz?

Oturduğum yer için konuşuyorum 1700-1500 silahlı/silahsız fiyat teklifi aldım, bu ücretler normal mi?

Benim istediğim yani iş bulmak garanti mi kurslar iş garantisi sağlıyor mu? Yok sağlamıyorsa sizin bana alternatif başka ne öneriniz olabilir?

Teşekkür ederim.

Alıntıları Göster

Çoğu güvenlik kursu iş garantili der ama bunu tam bir garanti olarak görme bağlantılı oldukları projelerde boşluk olursa oraya yerleştirmeye çalışırlar yada tanıdıkları diğer firmaların bölge müdürlerini arayıp eleman lazım mı diye sorarlar iş garantisi dedikleri budur.

Silahlı güvenlik olursan banka vb silahla çalışabilen projelerde de çalışabilirsin.

Silahsız olursan daha çok holding market okul hastane tarzı yerlerde çalışırsın.

Silahlı kartın olursa silah çalışacağın proje tarafından veriliyor orada teslim alıyor görev bitince orada bırakıyorsun senin kendine özel bir silahın olmuyor. Silahlıdan kastımız silah kullanma yetkisi olan personel demek :)

Güvenlik sertifikası alırsan işsiz kalmazsın çünkü sürekli personel eksiği oluyor. Güvenlik görevlisi yeteri kadar yok o yüzden bulmak zor oluyor Hali ile kartı olanların işsiz kalması pek mümkün değil.

Kurs ücreti 500 600 TL silahlının. + 50 sınav için + 50 poligion eğitim atışı için + 50 de sanırım silah sınavı için.

Birde ilk kez kart alanlar devlete bir ücret düyorlar. Benim zamanımda 600 TL civarında idi şu an devlet ne kadar istiyor bilmiyorum. + 20 TL kart ücreti var hepsi bu kadar.

Kartı almak 4 ay sürer tüm işlemleri ile birlikte.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.