Bildirim
Bildiğiniz yabancı oyun siteleri var mı??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yazo456
Arkadaşlar Türkiye de oyunlar çok pahalı :( Acaba sizin bildiğiniz yabancı,güvenilir bir site var mı? Dış ülkeden sipariş etsem bi problem çıkar mı gümrük vs. ??
http://forum.donanimhaber.com/m_50876292/tm.htm -
Teşekkürler. -
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım. -
quote:
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.
İngiltere firması olduğu için pal satıyor tabii ki. -
Bu site de güzel amerika ve bazı ülkeler de game shopları var.Güvenilir bir yer ama türkiyeye gönderim yapıyormu bilmiyorum Buraya tıkla. -
quote:
Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.
Oyunları PAL 1-2 oyun ordan aldım pal geldi hepsi. Arkadaşa önerim shopto.net hem güvenilir hem de güzel fiyatlar var ek olarak Thehut ve Zavvi yi önerebilirim Thehut ve Zavvi aynı şirketin olduğu için 2 side güvenilir siteler ama ne hikmetse aynı yere bağlı olmalarına rağmen fiyatlarında bazen farklılıklar oluyor bir şey alırken ikisine de bakıp öle seçmek en mantıklısı. -
The hut ve zavvi de pek fark yok.Red dead redemptiona baktım hutta 14.85 euro,zavvide 14.99 euro :D Bu iki firmadan birinden alıcam umarım bi sorun çıkmaz.Sağolun arkadaşlar. -
Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D -
quote:
Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D
İngiliz sitesi olduğu için ilk başta Sterlin olarak gözükür, fiyatları yukarı sağ üst köşeden değiştirebilirsiniz Euro olarak ama sterlin olarak almak daha avantajlı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 13 Eylül 2011; 16:37:29 > -
Ya bişey sorucam ben bu siteyi anlamadım.Bu the hut sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı? Kargo ücreti filan alıyolar mı? Bi yerde bedava diyo bi yerde paralı diyo anlamadım :( -
MMozone.net var gta5 diğer oyunlarin haberleri ve diğer indirmeler mevcut
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X