Şimdi Ara

Bildiğiniz yabancı oyun siteleri var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye de oyunlar çok pahalı :( Acaba sizin bildiğiniz yabancı,güvenilir bir site var mı? Dış ülkeden sipariş etsem bi problem çıkar mı gümrük vs. ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazo456

Arkadaşlar Türkiye de oyunlar çok pahalı :( Acaba sizin bildiğiniz yabancı,güvenilir bir site var mı? Dış ülkeden sipariş etsem bi problem çıkar mı gümrük vs. ??

http://forum.donanimhaber.com/m_50876292/tm.htm
  • Teşekkürler.
  • Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.
  • quote:

Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.

İngiltere firması olduğu için pal satıyor tabii ki.
  • Bu site de güzel amerika ve bazı ülkeler de game shopları var.Güvenilir bir yer ama türkiyeye gönderim yapıyormu bilmiyorum Buraya tıkla.
  • quote:

Hocam bu the hut mağazasındaki oyunlarla ilgili bir bilgi yok acaba bu oyunlar PAL mi?? Bide red dead redeption oyununa baktım 14 E yazıo acayip ucuzmuş valla :D Eğer öyleyse kesin alırım.

Oyunları PAL 1-2 oyun ordan aldım pal geldi hepsi. Arkadaşa önerim shopto.net hem güvenilir hem de güzel fiyatlar var ek olarak Thehut ve Zavvi yi önerebilirim Thehut ve Zavvi aynı şirketin olduğu için 2 side güvenilir siteler ama ne hikmetse aynı yere bağlı olmalarına rağmen fiyatlarında bazen farklılıklar oluyor bir şey alırken ikisine de bakıp öle seçmek en mantıklısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IMDB tarzı oyun sitesi var mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • The hut ve zavvi de pek fark yok.Red dead redemptiona baktım hutta 14.85 euro,zavvide 14.99 euro :D Bu iki firmadan birinden alıcam umarım bi sorun çıkmaz.Sağolun arkadaşlar.
  • Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D
  • quote:

Ya o euro değil sterlin sembolüymüş :( Ama yine de pek fark yok :D

İngiliz sitesi olduğu için ilk başta Sterlin olarak gözükür, fiyatları yukarı sağ üst köşeden değiştirebilirsiniz Euro olarak ama sterlin olarak almak daha avantajlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HystriaL -- 13 Eylül 2011; 16:37:29 >
  • Ya bişey sorucam ben bu siteyi anlamadım.Bu the hut sitesinden daha önce alışveriş yapan var mı? Kargo ücreti filan alıyolar mı? Bi yerde bedava diyo bi yerde paralı diyo anlamadım :(
  • MMozone.net var gta5 diğer oyunlarin haberleri ve diğer indirmeler mevcut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.