Bildirimler gelmiyorrrrrrrrrrr yada çok geç geliypr yeter ya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim çalışmıyorrrrrrr
-
-
Yeter
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenHocam merhabalar,
Size bildirimi ulaşmayan mesaj/olay hangisi? Tarif ederseniz loglar üzerinden ilerleyebiliriz.
Alıntıları GösterHocam belki komik gelebilir ama pm geliyor diyelim 3 dk sonra yansıyor telefon ekranıma.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8Hocam belki komik gelebilir ama pm geliyor diyelim 3 dk sonra yansıyor telefon ekranıma.
Alıntıları GösterPm bildirimlerinin kaç dakikada bizden çıktığıyla ilgili bir çalışma yapıp bakayım hocam. Not aldım.
Size geç gelen pm'in tarihini gönderme şansınız var mı? Başlığı da olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenPm bildirimlerinin kaç dakikada bizden çıktığıyla ilgili bir çalışma yapıp bakayım hocam. Not aldım.
Alıntıları GösterHocam silindi. Ama siz pm atın bana ben bakayım. Bir de bir ricam olacak sizden oradan. çok küçük.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenPm bildirimlerinin kaç dakikada bizden çıktığıyla ilgili bir çalışma yapıp bakayım hocam. Not aldım.
Alıntıları Gösterhocam selamlar
Pm bildirimlerinin kaç dakikada bizden çıktığıyla ilgili bir çalışma yapıp bakayım hocam. Not aldım.
demişsiniz
ben başlığı da olur demişsiniz ,görmemişim bunu. silindi demişim. ama yeni mesajlar geldi.
'üstad merhaba'
başlıklı mesaja bakabilirsiniz. oup59 nickli arkadaşımızla konuşmam içindedir.
son mesajı 13:00 civarlarında 22 aralık salı
adlı mesajı, geç geldi bana,
olay olduktan birkaç dakika sonra veya belki cok daha sonra, emin değilim.
-
quote:
Alıntıları GösterÜstat geçenlerde bir mesaj geldi bana pm kutuma maile hızlı yansıyor lakin uygulamaya yansımadı nedense.
-
quote:
Alıntıları GösterHocam pm iniz kapalı cevap veremedim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8Hocam pm iniz kapalı cevap veremedim.
Alıntıları GösterHocam şimdi az önce bildirimlerin gecikmesiyle ilgili önemli bir sorunu giderdik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenHocam şimdi az önce bildirimlerin gecikmesiyle ilgili önemli bir sorunu giderdik.
Alıntıları GösterYani sorun bende değilmiş bunu öğrenmem iyi oldu , ilginize teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8Yani sorun bende değilmiş bunu öğrenmem iyi oldu , ilginize teşekkürler
Alıntıları GösterBen teşekkür ederim, bir süredir uğraşıyorduk sorunu tesadüfen bulduk.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenBen teşekkür ederim, bir süredir uğraşıyorduk sorunu tesadüfen bulduk.
Alıntıları GösterHocam cok anlamam da ben, bir program kodu (kodlama) hatası gibi birşeymiymiş sorun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 5 Ocak 2021; 11:47:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8Hocam cok anlamam da ben, bir program kodu (kodlama) hatası gibi birşeymiymiş sorun?
Alıntıları GösterEvet hocam ama bizden kaynaklandığını anlayabilmemiz uzun sürdü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenEvet hocam ama bizden kaynaklandığını anlayabilmemiz uzun sürdü.
Alıntıları GösterAnladım hocam sorun çözüldü nihayetinde, teşekkürler tekrardan iyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenBen teşekkür ederim, bir süredir uğraşıyorduk sorunu tesadüfen bulduk.
Alıntıları Gösterustad bildirimler çalısıyormu artık? ne olur düzeltin şunu hocam ya.telimize saatimize bildirim gelmiyor.cok kötü durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TVustad bildirimler çalısıyormu artık? ne olur düzeltin şunu hocam ya.telimize saatimize bildirim gelmiyor.cok kötü durum.
Alıntıları GösterHangi bildiriminiz gelmedi hocam? İnceleyelim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CitizenHangi bildiriminiz gelmedi hocam? İnceleyelim.
Alıntıları Gösterustad donanimhaber android uygulaması.
telim s10 plus.
uygulamayı indiriyorum.
samsung saatim var. mesaj geldiği i zaman uyarı cıkmıyor. daha onceden calısıyordu ve cok guzel bi ozellikdi.artık calışmıyor. yanlış yaptıgım bişey de yok.
-
İki cihazınıza da mı gelmiyor? Bir de gelmeyen bildirim tipi nedir pm mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X