Şimdi Ara

Bilecik-Osmaneli'nde Oturan Veya Okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar BİLECİK ÜNİVERSİTESİ Osmaneli Meslek Yüksekokulu İklimlendirme-Soğutma bölümünü kazandım.
    Osmanelidew yaşam nasıl ucuz mu geçinilecek bir yer mi ?
    Osmaneli hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
    Okul ile ilgili bir foto bulamadım eğer var ise koyabilir misiniz...

• Hayat çok ucuz o açıdan bi problemin olmaz ama yaşanacak yer değil pek(öğrenci için). artık eskişehir e gidersin haftasonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 16 Ağustos 2008; 22:23:51 >
  • Dostum niye yaşanıcak yer deil dedin mrk ettim valla... Peki okurken kalıcak yer var mı ? Özel yurtlar falan mı var ?
  • Kalacak yer var tabi yaşanacak yer değil derken yapacak hiçbir şey yok o açıdan söyledim. Kaldı ki ben bozüyüklüyüm orası bile çok çok sıkıcı osmaneliyi sen tahmin et artık:) gerçi küçük bi şehirden gidiyorsan alışmakta sorun çekmezsin herhalde. Büyükşehirden çıkıp gideceksen başlarda çok zorlanacaksın orası kesin ama.

Teselli olarak her şeyin çok çok ucuz olmasını söyleyebilirim. İstanbuldaki 100 ytl orada 300 ytl gibi gelir sana:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdShadow -- 16 Ağustos 2008; 23:00:31 >
  • Anladım dostum teşekkürler... Peki canın sıkıldı.. Okulda hiçbir faaliyet falan da mı yok... Gezilecek doğaln yerler pinkik yerleri falan yok mu ? Eskişehir vaya Kütahya^ya canımız sıkıldığında gitmek çok vaktimizi alır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.