Arkadaslar yardiminiza cok ihtiyacım var ben 16 yaşında lise 2 ogrencisiyim fakat kilom, bilegime yani el ile dirsek arasına gitmiyor bende o bölgeyi el yayiyla geliştirmek istiyorum,el yayı bu bölgeyi geliştirip genisletirmi? çünkü o bolgem cok ince ve zayıf halbuki kilom az değil. Dambil haric başka önerisi olan varsa lütfen esirgemeyin,.biran önce o bölgeyi genişletmem lasim..
takip
Genişletmez, sertleştirir. Genişletmek zor iştir onun için değişik hareketler gerekir barla yapılan olsun dambılla yapılan olsun
Orasının genişlemesi kemik ile ilgiliymiş diye duydum. Çoğu kaslı , şişman vs arkadaşımın bilekleri hep incedir. Benimde öyle
Peki en azından orayai biraz güçlendirmek icin fln tavsiye edebileceginiz bir alet bir yöntem fln varmi
Bilek kalınlığı genetiktir onu değiştiremezsin. Ama el kaslarınla birlikte bilek bağlarında güçlenir
Eyvallah parz,peki bu işi el yayiyla yapabilirmiyim ?
bilek kemiklerini genişletemessin ama güçlendirebilirsin ağırlık kaldırak kemiklerini ve kaslarını güçlendirebilirsin birde fitnessa merakın varsa ince bileklilerde kol kasları daha güzel duruyor. Benim bileklerimde ince ama takma kafana fazla kemik tipi ile alakalı birşey birde yada yaşadığın ortama bağlı
parz yazilmasi gerekeni yazmis olmakla birlikte yardimci olabilecegine inandigim cok eski bir yontem onerebilirim ama ciddi sabir ister; havluyu islat ve suyunu sIk,, o burma hareketi bilek ve kol on kaslarinin gelismesine yardimci olacaktir zaten 15 dak yaptiktan sonra bilek ve kaslarindaki agriyi hissedeceksin,, kemik kalinligin degismez ama gelisen kaslarla birlikte bilek dayanikliligin artar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme