Şimdi Ara

BİLEN BİRİ SİLAH VE SHİELD A +.. BASMAYI ANLATABİLİR Mİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YANİ HANGİ KOLYE Yİ KULLANCAZ YANINCA ANINDA MI BASMAYA BAŞLİCAZ BUNLARI BİRİ ANLATSIN LÜTFEN. SİLAH EN ÇOK + KAÇA GİDER. YANMA RİSKİ NEDİR?. SHİELD +5 OLURMU?

• bak simdi once A tusuna basıp alcamy i ac 1 . sayfa element upgradesi yan kısma gelince + basma yeri cıkar basacagın itemi ilk kutuga koy sonra yandaki kutucuga itemin takı iste elixir acc . silah ise elixir wpn . giysi elixir prot . kalkan ise elixir shield i koyuyosun sonra da olma ihtimalını yukseltmek icin elixir koydugun kutucugun yanına jewel dan aldıgın itemin degreesine gore lucky pot u koyyosun ve fuse ye basıyonsun olma veya olmama ihtimalı tamamen senin sansına baglı +3 sonrası sıkar..
  • bo k.o gibi deil +1 dede yanma şansı var +3 dede yanma şansı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niang7 -- 11 Temmuz 2006; 9:35:14 >
  • ALLAHIM YAW. NE DİONUZ BEN BUNU DOĞMADAN ÖNCE BİLİODUM. BENM ORDA DEMEK İSTEDİĞİMİ ANLAMIŞSINIZ. ÇÜNKÜ SİZDE BİLMİYOSUNUZ. SİLAHIN VEYA SHİELDİN YANMAMASI İÇİN BİR TAKTİK VAR. BİR ÇEŞİT KOLYEYİ ACC ELİX İLE + BASIOSUNUZ YANDIĞI ANDA BİŞELER YAPIOSUNUZ DİĞERİNE + BASIOSUNUZ ONU DİOM. SİZDE ÖĞRENİRSİNİZ BİLEN VARSA BEKLEYİN.
  • Yanma riskini azalmak istiyorsan f10 da satılan degreesine gore astral stone lar var bunu kolyeye eklediginde +5 den sonrasını bile getirirsin
  • YA SEN Bİ SUS BİLMİYON HİÇ BİŞE KONUŞUYON. BIRAKTA BİLEN BİRİ SÖLESİN. ALLA ALLA.
  • ben bu oyuna ilk baslayın turklerden biriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dogru sölüyo daha ne bilen birini istiyon adamın söledigi dogru yanında ki bişeyi koydunmu yanm riski azalıyo tamaen yanmama riski die bi taktik yokkkk
  • DALLAMA İSTE

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euhehee -- 11 Temmuz 2006; 9:51:59 >

• Peki arkadaşlar elixer nasıl yapılıyo bi bilgisi olan varmı?Yada yaratık kesincemi çıkıyo?
  • Elixir yapmak???? Kardes abartma su ana kadar hangi oyunda bi item uretildigini gordun?Yaratıklardan dusuyor..

Neyse arkadaslar su yanıan item koyma ve F10 dan biseyler yapma olayı ilgimi cekti.Bu konu hakkında bilgisi kuvvetli olan bir arkadasımız bir topic acarsa sevinirim...(Forum a bakamadım zamanım sınırlı bole bir topic var mı?)
  • Arkadaşım ben oyuna başlayalı 3 gün oldu ko bırakıp bu oyuna geçtim onun içi fazla bi bilgim yok kusura bakmayın.beni bilgilendirirseniz sevinirim.şuan + basmakla ilgili hiç bir fikrim yok.(elixir hangi yaratılardan çıkıyo)
  • elixir her yaratıktan çıkar tabi dandik yaratıklar deil ama gaintlardan genelde bana çıktı
  • Bu elixir dediğimiz şey tüp gibi bişi demi.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.