Şimdi Ara

Bilene Helal Olsun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katisi ve misafir bi ses duymuslar fakat adam dugmeye bastiktan sonra hizmetci gitmis odaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabistanda geciyor olay. Arkadaslarin mantigina gore orada arapca kitaplarin ilk sayfasi bize gore son sayfadir. O yuzden misafir olamaz.

Evin hanimidir cunku adam eve bir sistem dosemistir, tusa bastiginda hizmetcisi yanina gelir. Geceleri aralarinda iliski olur ve evin hanimi bu olayi gorur bu yuzden esini oldurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOfThrones07 -- 2 Nisan 2014; 20:09:41 >
  • misafir
  • Hizmetçi çünkü yerde yatan adam düğmeye nasıl basabilir , ele vermii kendini muntaza.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Tamam arapça sağdan sola okunurda son sayfadan başlanmaz bence misafir değil

Sondan başlıyor.

Cevap:
    Sanırım hizmetçinin sesleri duymamasının nedeni farklı bir binada kalmasından kaynaklanıyor. Genel olarak zengin kişiler hizmetçiler için farklı bir yapı inşaa ettirirler.
    Bence katil evin hanımıdır. Abdul Jalil'in nerede öldürüldüğü bilinmemektedir, öldürülüp farklı bir yere taşınmış olabilir ama o kesin ve net olarak çalışma odasında öldürüldüğünü söylüyor yani katil Fayruz Hanım.

Edit: Kitabın soldan sağa olan sayfaları Suudi Arabistan'da ilk sayfa olarak görülmez. Her daim başlanılan yer ilk sayfadır. Yani sağdan sola olan sayfalar ilktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-861129304 -- 2 Nisan 2014; 20:13:41 >
  • Katil uşak

Çok karışık anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Madlife God

Misafir Adams arapça sağdan okunur ve ayraç soldaki yerin başındadır. Kitabı bitirmiş olamıyacağına göre bu yalnızca örtbas etmek için yapılan bir kandırmacadır.
    Katilsiniz Adams bey

• quote:

Orijinalden alıntı: SoeXL

quote:

Orijinalden alıntı: batuhankaralar

Arapça kitaplar sondan başa doğru gelir. Bu yüzden kitabın ilk sayfasında ayraç olması mantıksız.

Katil Adams

teorik olarak bize göre kitabın sonu arapça kitapların başıdır,arapça kitabın ilk sayfasıda bize göre sonudur ? kafam karıştı la

+1 bende öyle düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katil Adams çünkü o bağırtılara koşarken kitabın arasına ayraç koyma fırsatını nereden bulacak?
    Adamı öldürmüştür gidip kitap okuyor gibi yapıyordur, bağrışmaları duyunca soğukkanlılıkla kitabın arasına ayracı koyup olay yerine gitmiştir.
  • katil çocuklardan biri

• Katil adami olduren kisidir konu kilit uye ban citizen yakilsin

• ZEBANİ

KONU KİLİT, ÜYE BAN, FORUM KAPATILSIN
  • Arapça kitabı tersten nası okuyo

• İtiraf ediyorum. Ben yaptım. Katil benim. Karısı ile birlikte oluyorduk karısı adamdan biktigini söyledi. Çocuklar da zaten benden misafir adams da benim evdeki adamım. Katil benim

• iyisin iyi
  • Sahi cevabi ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: Senju Hashirama.

Katil adami olduren kisidir konu kilit uye ban citizen yakilsin

haha, işte bu

• Kanıtlar eksik.

Ama şöyle bir tahminde bulunayım;

Evin hanımı, Misafire aşıktır. Beraber tezgahladıkları bu olay sayesinde bütün para kadına ve misafire kalacak.

Olay şöyle olmuştur;
    Evin hanımı, kocasını öldürtmek için hizmetçiye para vermiştir.
    Ev sahibi de hizmetçiye aşıktır. Bu yüzden odadaki düğmeye basıp hizmetçinin işini bitirmek istemiş.
    Ölen adam, düğmeye basarak hizmetçiyi odaya çağırdığında cinayet işlenir.
  • hizmetçi öldürmüştür
    muhtelif yerlerdeki düğmeleri ancak hizmetçisi ve kendisi bilir, kendisini öldüren üçüncü şahıs değil
    hizmetçi öldürdükten sonra düğmeye basıyor ve zaten orada. diğerlerinin şahitleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Kanıtlar eksik.

Ama şöyle bir tahminde bulunayım;

Evin hanımı, Misafire aşıktır. Beraber tezgahladıkları bu olay sayesinde bütün para kadına ve misafire kalacak.

Olay şöyle olmuştur;
    Evin hanımı, kocasını öldürtmek için hizmetçiye para vermiştir.
    Ev sahibi de hizmetçiye aşıktır. Bu yüzden odadaki düğmeye basıp hizmetçinin işini bitirmek istemiş.
    Ölen adam, düğmeye basarak hizmetçiyi odaya çağırdığında cinayet işlenir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.