Şimdi Ara

Bilenler baksın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar doğma büyüme İzmirliyim ve bu sene lisedeki hedefim olan Ankara Üniversitesi SBF yi kazandım. 1 haftadir Ankaradayim ancak hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor ve İzmir'e dönmek istiyorum. Ankarada boğuluyorum resmen. Bu sene aldığım puanla İzmirde bir okula yerlesebilir miyim farklı bir bölüme? Ankarada daha fazla duramayacağım cuma günü dönüyorum ve bir daha gelmeyeceğim. Eğer 2015 puanımla geçiş yapabiliyorsam nasıl yapacağım yapamıyorsam kırık okul puanı ile bir daha hazırlanacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana da yardim lazim. Ayni dertten muzdaribim ama ben bi de hazirlik okuyorum sikinti daha buyuk.

Madde soyle diyor

7. Birinci madde uyarınca yükseköğretim kurumlarında kayıtlı olan hazırlık sınıfı, ara sınıflar ve son sınıf dahil olmak üzere öğrencilerin söz konusu maddeden yararlanmasına, bu durumdaki adayların intibakının ilgili kurullar tarafından yapılmasına,

-------
    Ben bu yil universite kazandim. Suan hazirlik sinifi okuyorum. Ama kendi sehrimde bir universiteye gecis yapmak istiyorum. Hazirlik sinifinda yatay gecis yapabilir miyim? Hazirlik sinifindan basarisiz olursam turkce bir bolume yerlesebilirim diye biliyorum.Universitem 2 yil hazirlik bursu veriyor normalde. Hazirlik sinifindan basarisiz sayilmam icin 1 yil kalmam yeterli midir? Tesekkurler.
    -------

Hazirlik sinifindan kalmali miyim? Yoksa devam edip geceyim mi? Yatay gecis hakkinda bilgisi olurlar yardim etsin lutfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 16 Eylül 2015; 22:05:26 >

• Up

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • OguzhanTasd kullanıcısına yanıt
    İzmir'den gelip Ankara'yı daraltıcı bulmak nedir tam anlamadım. İzmir küçük şehirdir Ankara'nın yanında. Üniversite öğrencisi için Ankara kesinlikle daha eğlenceli bi şehir. sadece keşfetmen lazım ;)
  • dmrrr kullanıcısına yanıt
    Vallahi hocam 1.sinif bitmek üzere şuan benim için Ankara>İzmir. Size kesinlikle katılıyorum keşfettikce daha da sevdim Ankara'yı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.