Şimdi Ara

Izmirde oturanlar bir baksın lütfen..!! ACİL..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili forumdaşlarım.. Gümüldür'den İzmir otogarına gitmek için araba dışında nasıl bir yol izlemem gerekli.? dolmuşları, toplu taşıma araçları geçermi? geçerse fiyatını bilenler varmıdır.. lütfen izmire gidicem.. acil cevap bekliyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Oturanlar: İZBAN ile Otogara Ulaşım Rehberi

İzmir'de ikamet ediyorsanız ve İZBAN ile otogara nasıl gideceğinizi merak ediyorsanız, işte adım adım bir rehber:

• Karşıyaka, Alsancak veya Konak gibi İZBAN'ın geçtiği bir istasyona gidin.
    • İZBAN'ın "Cumaovası" yönüne doğru hareket ettiği perona çıkın.
    • İZBAN'a binin ve "Cumaovası" durağında inin. Bu durak otogara en yakın duraktır.
    • İstasyondan çıktıktan sonra yaklaşık 5-10 dakika yürüyerek otogara ulaşabilirsiniz.

Hatırlatma:

• İZBAN biletleri istasyonlardaki bilet gişelerinden veya otomatlardan satın alınabilir.
    • Yolculuk süresi, binilen istasyona bağlı olarak değişebilir.
    • Cumaovası durağından otogara giden yol düz ve yürüyüş için uygundur.

Önemli Not: Bu metin, İZBAN ile otogara ulaşım konusundaki genel bilgileri içermektedir. Güncel bilgiler ve değişiklikler için İZBAN'ın resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını kontrol etmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gümüldür'den Cumaovası İZBAN'a giden otobüs geçiyor ama numarasını unuttum. Otobüste 1,65 TL basıyorsunuz kentkartla. Cumaovası IZBAN'dan da istediğiniz yere gidebilirsiniz. İstasyonlar bunlar:http://www.izban.com.tr/Sayfalar/Single.aspx?Page=29
    Ama otogara nasıl gidilir onu bilmiyorum.
  • Eshot otobüsleri ile Cumaovası tren ist. geleceksin.

Trene binip Gaziemir istasyonunda inip 500 mt yürüyüp ana caddeden otogar dolmuşuna bineceksin.Soluğu otogarda alacaksın.

2.yol

Gümüldür İzmir dolmuşuna binilir.Gaziemir tansaşı geçtikten sonra veya o kavşakta inilir.Oradan otogar dolmuşuna binilir.Otogarda inilir.

Menderes Görece arasında yol yapım çalışması var.Dolayısıyla yol aktarması yapmışlar ve bu sebeple trafik sıkışık şekilde ilerliyor.Özellikle hafta sonları gümüldür tarafından İzmire gelmek tam bir işkence olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyalik

Gümüldür'den Cumaovası İZBAN'a giden otobüs geçiyor ama numarasını unuttum. Otobüste 1,65 TL basıyorsunuz kentkartla. Cumaovası IZBAN'dan da istediğiniz yere gidebilirsiniz. İstasyonlar bunlar:http://www.izban.com.tr/Sayfalar/Single.aspx?Page=29

Teşekkür ederim yorumun için gümüldürden cumaovası 34,5 km mi benmi yanlış buldum google mapsten?.. İzban sitesinde güney aksı diye birşey vemiş. orda semt otogarı var o olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

Eshot otobüsleri ile Cumaovası tren ist. geleceksin.

Trene binip Gaziemir istasyonunda inip 500 mt yürüyüp ana caddeden otogar dolmuşuna bineceksin.Soluğu otogarda alacaksın.

2.yol

Gümüldür İzmir dolmuşuna binilir.Gaziemir tansaşı geçtikten sonra veya o kavşakta inilir.Oradan otogar dolmuşuna binilir.Otogarda inilir.

Menderes Görece arasında yol yapım çalışması var.Dolayısıyla yol aktarması yapmışlar ve bu sebeple trafik sıkışık şekilde ilerliyor.Özellikle hafta sonları gümüldür tarafından İzmire gelmek tam bir işkence olabilir.

yorumunuz için çok teşekkür ederim.. 2. yol daha mantıklı geldi sanırım. :) ancak ücret bakımından turistik bir ilçe olduğu için 33 km gibi bir yol için biraz tuzlu fatura çıkabilir.. biz 3 kişi geliceğiz.. öğrenci gibi bir olay varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rtiz

quote:

Gümüldür'den Cumaovası İZBAN'a giden otobüs geçiyor ama numarasını unuttum. Otobüste 1,65 TL basıyorsunuz kentkartla. Cumaovası IZBAN'dan da istediğiniz yere gidebilirsiniz. İstasyonlar bunlar:http://www.izban.com.tr/Sayfalar/Single.aspx?Page=29

Teşekkür ederim yorumun için gümüldürden cumaovası 34,5 km mi benmi yanlış buldum google mapsten?.. İzban sitesinde güney aksı diye birşey vemiş. orda semt otogarı var o olabilirmi?

İZBAN'daki semt garajı Gaziemir'de. Sizin aradığınız sanırım Bornova'daki. Bornova'dakine gitmek içinse biraz uzun olsa da şu yolu izleyebilirsiniz: Cumaovası'ndan binip Halkapınar Aktarma İstasyonu'nda inin ve İzmir Metro'dan Üçyol (yeni adıyla Fahrettin Altay) yönüne doğru giderken Konak'ta inin. Oradan Bornova Otogar'a giden belediye otobüsleri var. Sorarak öğrenebilirsiniz. Biraz karışık oldu ama indiğiniz yerlerde bineceksiniz zaten hep. Bilmediğiniz bir şey varsa oradaki görevlilere sorun yardımcı olacaklardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rtiz

quote:

İZBAN'daki semt garajı Gaziemir'de. Sizin aradığınız sanırım Bornova'daki. Bornova'dakine gitmek içinse biraz uzun olsa da şu yolu izleyebilirsiniz: Cumaovası'ndan binip Halkapınar Aktarma İstasyonu'nda inin ve İzmir Metro'dan Üçyol (yeni adıyla Fahrettin Altay) yönüne doğru giderken Konak'ta inin. Oradan Bornova Otogar'a giden belediye otobüsleri var. Sorarak öğrenebilirsiniz. Biraz karışık oldu ama indiğiniz yerlerde bineceksiniz zaten hep. Bilmediğiniz bir şey varsa oradaki görevlilere sorun yardımcı olacaklardır.

Gerçekten biraz daha karışık oldu ancak onr4249 adlı üyenin verdiği ikinçi yol daha az teferruatlı gibi duruyor.. tek sorun nakit olarak bilgim olmaması.. onuda yardım etseniz tam süper olucak. :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankarada oturanlar bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet benimki biraz karışık oldu ama yine de fiyatı söyleyeyim: Gümüldür'den gelirken 1,65 basıyorsunuz. Cumaovası'na gelince 90 dakika yeterse bedava geçiyorsunuz ve Konak'ta 90 dakika biteceği için 95 kuruş daha basıyorsunuz. Toplamda 2,60 TL'ye geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.