Şimdi Ara

bilenler yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar e_donkey ile 3.97gb lik bir dosya çekiodum dosyanını %99.77 lik kısmı geldi ama artık gelmio kalan kısım o kadar azki şimdi ne yapabilirim de bu dosyayı kurtarabilir tamamlayabilirim ya da gelen kısmı nasıl açabilirim dosya rar dosyası ama e_donkey temp de .met dosyası adıyla görülüyo çok uzun emek verdim arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin.E_donkey de eksik kalan dosyaları tamamlama yolu nedir?

• Geçmiş olsun ÜSTÜNE BİR BARDAK SOĞUK SU İYİ GELİR.

banada olmuştu bikere, ama akıllandım dosya başlatmadan önce bütün % lik çubuğun mas mavi olmasını bekliyorum, buda dosya tam anamıyla inebiliecek anlamına geliyor.

sendeki durum nasıl bilemicemde, ama büyük ihtimal, %97 ye kadar mavidir sonrası kırmızıdır seninin. server bulunamamış anlamına geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 9 Aralık 2005, 11:48:47 >

• Evet bu şu anda benimde başımda olan bir sorun..Yazılımcı ark.ın dediği gibi %97'den sonrası kırmızı ise ki benimde 700Mb bir filmim 2 gündür bu durumda bekliyor..Bence olay bitmiştir..Soğuk su iyi gelir :)
  • emuleden devam ettirmeyi dene...
  • indirdigin seyin tamamının mevcut oldugu bir kullanıcının bilgisayarını acmasını,dosyayı paylasıma acmasını ve sıranın sana gelmesını bekleyeceksin :D ya da yapacagın seyi yukarda solemiş arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.