Epeydir 2. el ilanların olduğu neredeyse tüm siteleri dolaşıyorum. En son aklıma takılan bir yer/satıcı ile ilgili epey kafam karıştı ve fikirlerinizi alayım istiyorum. Satıcı Sahibinden.com sitesinde. Delfin.LTD (Ahmet Yılmaz) Adam piyasadaki fiyatların bir miktar altında makineler satıyor. Ancak genellikle orjinal garantisi devam ürünlerin shutter bilgilerini vermiş, diğerlerine bu bilgiyi girmemiş.
Bir fotoğrafçı arkadaşım, fotoğrafçıdan makine alma. Ömrünü tükettiği ya da tüketmeye yakın olduğu makineleri satar fotoğrafçılar demişti, ben de mantıklı bulmuştum.
Şimdi bu delfin.LTD, sattığı makinelere 6 ay dükkan garantisi veriyor. Sizce 6 ay, fotoğraf makinesi almayı düşünen birisi için garanti süresi anlamında bir ölçü olmalı mıdır? Ya da bu adamdan makine alınmaz mı dersiniz?
Eğer yazdıkları doğruysa fiyatlar çok iyi geldi bana. 600d 5.100 shutterda 1.000 küsür lira istiyor. Bence makinelerle başka birşey var, parçasını felan yürütmüş olabilirler bana sorarsanız riske girmeyin 0 alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam şimdi fotoğrafçıdan alma derken arkadaşınız şunu kastetmiş ; vesikalık , düğün vs fotoğrafları çeken fotoğraf stüdyolarındaki makineleri alma demiştir . lakin satılık olanları en az 50 bin perdede oluyor . bu makineleri almamanızı ben de öneririm . ancak fotoğraf makinesi alıp satan bir dükkandan , shutter sayısı 10bin ve altında alacağınız makineyi , elden de görüp alıyorsanız pek sorun çıkmaz ve 6 ay fena bir süre değil . Linkini verdiğiniz dükkan da zaten makine al sat yapıyor . Bir sorun çıkacağını sanmıyorum .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme