< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_X_P_E_R_T -- 18 Eylül 2022; 22:24:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bileşen onayı.

-
-
Bildiğim kadarıyla Asus ekran kartlarında coil whine diğer firmalara göre 1 tık daha sık görülüyor. Forumda konuları var. O kartın yerine tavsiye veremem masaüstücü değilim, veren birisi çıkar.
-
Parça seçiminde her hangi bir sıkıntı yok. Özelliklerine göre iyi parçalar ama uzun süre sizi idare edecek bir donanım istiyorsanız, mümkün mertebe birbirine uyumlu olan parçaları tercih etmeniz sizin için daha uygun olur. Seçtiğiniz parçalar uyumsuz demiyorum. Uyumludan kastım parçaların vereceği performansın stabil ve diğerlerine göre daha verimli olması durumudur. Belki duymuşsunuzdur internette şu tarz konuları. Donanım özellikleri birbiri ile aynı olup farklı performans alan sistemler. O yüzden parça seçimi önemlidir.
Anakart, psu, ekran kartı bunların hepsini asus ürünlerinden tercih edebilirsiniz ya da komple Msi ürünlerinden seçebilirsiniz bu donanımları. Ram bellek konusunda da Kingston her zaman kullanıcısını üzmeyen ve nispeten daha verimli bir marka.
Tabi ki bütçenize göre satın alacaksınız. Sizi zorlamıyorum.
Bunlar benim düşüncelerim ve önerimdir. Her hangi bir iddiada bulunmuyorum. Diğer markaları da kötülemiyorum. Gördüklerimden tecrübe ettiklerim bu yönde.
Kolay gelsin.
-
Seçtiğim ekran kartının MSI versiyonu bundan 8 bin lira daha pahalı bobin vızıltısına razı olduğumdan dolayı Asus Tuf seçtim sırf 1 vızıltı için 8.000 lira ödemeye değmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O halde hayırlı olsun. Umarım parçalarınız sorunsuz olarak çalışır.
Benzer içerikler
- video tdr failure
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- hub bağlantı noktasında güç yüklenmesi
- crysis 3 failed to initialize hatası
- et işareti yapamıyorum
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- telefon ısınması neden olur
- iso dosyası nedir
- komut istemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X