Şimdi Ara

Bileşenleri artık üretilmediği için iPod Classic iptal edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bileşenleri artık üretilmediği için iPod Classic iptal edildi

Apple Watch'dan Apple Pay ödeme sistemine kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulunan Apple tepe yöneticisi Tim Cook, bir süre önce sessiz sedasız üretimi durdurulan iPod Classic ile ilgili de bazı bilgiler verdi.

Cook, bir dönemin en popüler cihazları arasındaki yerini alan iPod Classic ailesinin üretiminin durdurulmasının nedeni olarak üretim için gerekli bileşenlerin artık dünyada bulunamamasını gösterdi. 

Tim Cook, bileşenlerin bulunamaması nedeniyle üretimin çok zor hale geldiğini ve bunu telafi edecek derecede bir tüketici ilgisinin de mevcut olmadığını belirtti. Bu bakımdan üretimin durdurulmasına karar verildi. Cook ayrıca tüketicilerin farklı alternatiflere yönelmesini de tavsiye etti. 

Müzik oynatıcı pazarında bir devrin kapısını açan ürün olarak gösterilen iPod, iTunes ile birlikte müzik endüstrisinde de önemli değişikliklerin yolunu açmıştı. Artık iPhone, iPad gibi cihazlarla müzik dinlemek daha popüler olduğu için Apple da haliyle iPod ailesine fazla yatırım yapmıyor. Bu yıl henüz yeni nesil bir iPod da duyurulmadı. 

Kaynak:http://thenextweb.com/apple/2014/10/28/ipod-classic-killed-apple-couldnt-get-parts-anywhere-earth/

• Aslında son bir jenerasyon daha çıksa iyi olurdu.

Hayalimdeki özellikler:
    -Lightnig portu
    -Apple'ın şu ana kadar hiçbir cihazında kullanmadığı kaliteli hi end bir amfi(ibasso dx100'deki gibi veya benzeri seviyede)
    -Flac desteği
    -Mümkünse daha yüksek depolama alanı

Efsane bir cihaz olurdu.Hayali bile güzel.
  • Bence 'satislar dustu, insanlar ipod almaktansa akilli telefonlarindan muzik dinliyorlar' demek yerine parca sikintisi cekiyoruz diyorlar. Iphone 6 da ekran tedarik sikintisi vardi onun uretimini durdurlar mi hayir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsane :))

• benim cihaz bozuldu tamire yedek parça vardır heralde

• Steve amcayı rafa kaldıracak galiba Apple.
  • bileşenler üretilediği gibi saçma başlık olmamalıydı satılmadığı için denilmesi daha doğru insanları salak zanneden apple ne içiyor merak ediyorum
    kimse artık yanına ipod nerdeyse taşımıyor (benim bile 5 yıl önce aldığım ipod nano 5. nesil kullanımıyorum)zaten telefonlar şuan gayet iyi işler yapıyor ama profesyonel kişiler ve gerçekten müzik sevenler zaten onlar ayrı ama onlarda cowon gibi markaların ürünlerini kullanan çok var apple zaten ipodu iphone çıkardığı zaman öldürüdü herkes biliyor bunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreek

bileşenler üretilediği gibi saçma başlık olmamalıydı satılmadığı için denilmesi daha doğru insanları salak zanneden apple ne içiyor merak ediyorum
    kimse artık yanına ipod nerdeyse taşımıyor (benim bile 5 yıl önce aldığım ipod nano 5. nesil kullanımıyorum)zaten telefonlar şuan gayet iyi işler yapıyor ama profesyonel kişiler ve gerçekten müzik sevenler zaten onlar ayrı ama onlarda cowon gibi markaların ürünlerini kullanan çok var apple zaten ipodu iphone çıkardığı zaman öldürüdü herkes biliyor bunu

Katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş verilmeyince birleşenler üretilmez haliyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNerdenÜyeOluyoruz

quote:

bileşenler üretilediği gibi saçma başlık olmamalıydı satılmadığı için denilmesi daha doğru insanları salak zanneden apple ne içiyor merak ediyorum

Katılıyorum

Ben iPod Classic 120 GBımı severek kullanıyorum. Hatta yeni nesilinin tanıtılmasını bekliyordum, çünkü elimdeki cihaz artık ömrünü doldurmak üzere. Apple kullanma sebebim; yüksek kapasite sunması ve bu yüksek kapasitenin ne kadarı dolu olursa olsun beni müzik dinlemek için bekletmemesi.
    Ben şahsen Classic üretilmeyecek haberini aldığımda üzüldüm. 128 GBlık iPadler, iPhone'lar da sırf müzik dinleme amaçlı kullanım için pahalı cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odyango1111 -- 29 Ekim 2014; 9:37:09 >

• Giyilebilir sony mp3 playerlar varken diğer cihazlar biraz fantezi

• Ipod nano almak için bekliyorum. Yeni nesil çıkar mı diye ama çıkmayacak galiba bu gidişle. Gidip 7.nesil nano alayım bari.

• Sony wz273 diğer mp3 playerları öldürdü

• en azından son olarak yeni bir model çıkartsalardı daha iyi olurdu, hdd yerine ssd kullanılan ve 250gb boyutunda tek model olsa bile olurdu. lightning kablo kullanan ve şarzı yine aynı şekilde iyi giden bir müzik çalar gayet satılırdı. üstelik hdd gibi hareketli parça olmayınca hem dayanıklılık hemde şarz gayet yeterli olurdu.

• sağlam sd kartlar var biraz pahallı ama 128 gb vs htc nin beast audio serileri olan telefonun varsa tabi güzel beast audio kulaklık (yazan beast ama üretici monster istersen monster kulak al daha uygun olur yinede süper iş yapıyorlar) yada jabralar sennheiser marka çok uçak modunda müzik keyfi yaparsın
    link ör:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-wh-930-purity-hd-stereo-beyaz-kulaklik-133045999
  • quote:

sağlam sd kartlar var biraz pahallı ama 128 gb vs htc nin beast audio serileri olan telefonun varsa tabi güzel beast audio kulaklık (yazan beast ama üretici monster istersen monster kulak al daha uygun olur yinede süper iş yapıyorlar) yada jabralar sennheiser marka çok uçak modunda müzik keyfi yaparsın
    link ör:http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-wh-930-purity-hd-stereo-beyaz-kulaklik-133045999

Beast mi

• Saçma sapan bahanler bunlar. Apple, Steve Jobs da öldükten sonra tamamen bir ticaret şirketi oldu. kaliteli ürünleri ateş pahası olan, düşük fiyatlı kaliteli ürünleri az gelir getiriyor diye üretimden kaldıran bir şirket. Full HD görüntü oynatabilen; 250GB, 500GB'lik bir ipod Classic çıkarsalar, millet sırf yedekleme almak için bile alırdı o aleti. Apple bu tüccar kafasıyla devam etmez umarım.

• Salak saçma bir bahaneden dolayı piyasalarını kapattılar. Şu an ne Touch ne Shuffle ne Nano toplamı bir Classic etmeyecek.
  • E30a Biner Yan Yan Gider kullanıcısına yanıt
    sadece örnek bir sürü üretici var beast sadece reklamı olan firma daha iyileri var illa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.