Şimdi Ara

Bilette isim soyisim karisikligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dun iki arkadas yurtdisi bir online acenteden thy ile fransa gidis donus bilet aldik. Sitelerinde alanlar firstname lastname (ad-soyad) yerine lastname firstname(soyad-ad) imis biz de alisik oldugumuz uzere ad-soyad (bunlar dogru yazilmis) bir sekilde giris yapmisiz. Isimler ve soyisimler dogru fakat soyad yerlerinde adlarimiz, ad yerlerinde soyadlarimiz var. Bu durum bir sorun yaratir mi acaba? Hic tecrube eden oldu mu?
    Thy Call center'daki eleman bileti iptal etmemiz ve yeniden almamiz gerektigini soyledi isim degisikligi yapamiyoruz falan dedi ama daha once seturdan alinan baska bir bilette zeki can olan adimizi zekican olarak duzeltebilmistik ondan cok da guvenemedim arkadasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wolffear W kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bunun büyük bir sorun olacağına inanmıyorum.

Biz pegasus'a hizmet verdiğimiz için yine orada yaptığımız uygulamayı size aktarayım.

Bu şekilde isim yerine soy isimi yazılan yolcuları uçuşa kabul ediyoruz.
    Hatta bazı durumlarda isimlerinde bir veya iki harf farklı olması durumlarında da (anlam değişikliği olmamış ise) uçuşa kabul ediyoruz.

bundan dolayı sıkıntı olacagına inanmıyorum.
  • vvassabi kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için çok teşekkür ederim, bir nebze içimizi rahatlattı, acentemiz de check-in kontuarına mesaj bırakmış thy'den onay gelmiş sanırım bir şey olmaz.

Tekrar çok teşekkürler.
  • güney kore iç hatlarda bu nedenle uçağı kaçırıyordum az kalsın, fakat ingilterede de başıma geldi sıkıntı yaşamadım.

bavulu bırakırken görevliye anlatın durumu bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.