Şimdi Ara

BILG. MUH. ICIN BILGEADAM YAZILIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisligi son sinif ogrencisiyim. Iyi derecede Java projeleri hazirliyorum , object oriented proglamlamayi iyi biliyorum. Ancak hic .NET framework te calisma yapmadim , C# da object oriented oldugu icin kolay ogrenecegimi dusunuyorum. Yalniz profesyonel bir sekilde , microsoft ürünlerini kullanarak ( visual studio 2008 , c# , asp , ms sql server .. ) proje yapmak icin ne gibi gereksinimler vardır ? bu acigi kitaplar ile kapatabilir miyim , yoksa bilgeadam veya netron gibi bilisim akademilerinde 500 saatlik yazılım kursuna gitsem , daha mi cabuk ogrenirim ? oradaki hedef aslında hic bilmeyen birine egitim vermek. sizler ne dusunursunuz ?

• senin bileceğin bir iş...kitaplarla ve int. ders videoları vs. ile kendini prof. yola atayabilrsin....bilge adam,netron VB. bir kursa onca para dökmen anlamsız..çünkü sen sıfır bilgili biri değilsin...iyi bir temelim var..kendi çabalarınla daha iyi noktalara gelebilirsin...ve iş bulma noktasında pek sıkıntı yaşamazsın eğer eline bilgisayar müh. diplomanıda alırsan......rahatça iş bulabilir.....büyük çaplı projelerde görev alabilrsin..
    ((((eğer maddi durumun kursa gitmeye müsait ise kursun yine faydası olur)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dağ ambarı -- 9 Aralık 2008; 18:08:28 >
  • 500 saat öğrenciyseniz büyük ihtimal hafta sonu alırsınız kursu. haftada 10 saat yapar yaklaşık bir yıl :)
    ve bir ton para. eğer öğrenirim diyosanız kendiniz çalışın. Google ve forumlar çok yardımcı olur.
  • orası hiç bilmeyenlere yönelik bir kurs sıfırdan başlanıyor eğitime ve sonunda senin 1 ya da 2 aylık çalışma sonucu edineceğin bilgi ile bırakıyorlar...
    oop'ye ise yüzeysel değinip geçiyorlar java bilen biri için c# öğrenmek çok kolay olacaktır.
    bir sürü eğitim video'su var onlarla temel olarak visual studio'nun kullanımını öğrendikten sonra dil'de de java'da yaptığının c# karşılığı neydi diye aratıp öğrenebilirsin.
  • cevaplar icin tesekkurler. aslinda benim tek amacim mcpd sertifikası. oralarda o kursu bitirenler mcpd icin yeterli olacaklardir diyorlar. sizler kendin ogrenirsin diyince vazgectim gitmeye o kurslara. mcpd icin training kit ler var microsoft un. nasıl bulabilirim acaba
  • mcpd istiyorsan braindump yap 4 gun 5. gun alirsin sertifikayi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MUH LAPTOP TAVSIYE
    4 yıl önce açıldı
    ITU MAKINE MUHENDISLIGI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.