Şimdi Ara

Bilg. Prg. için Ostim Teknik vs Ankara Medipol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ankara medipol veya ostim teknik seçeceğim bilgisayar programcılığı için. okullar hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

• Ostim Teknik'in öğrencileri firmalara gönderme olayı faydalı. Şansa güzel bir yer denk gelirse bence çok şey katar. Diğer üniversiteyi bilmiyorum öğrencilere ne sunuyor bakmak lazım. Ancak sonuçta bilgisayar programcılığı olduğunu düşünürsek fiziksel imkanları, eğitimi vb. çok önemli değil bence.

• Cobbler kullanıcısına yanıt

asıl 2 yıllıklarda bu çok önemli. Çoğu 2 yıllıklarda kimse eğitimi veya imkanları takmıyor. 2 yıllık bölümlere ciddiyet veren üniversiteler bulmak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultras1943

asıl 2 yıllıklarda bu çok önemli. Çoğu 2 yıllıklarda kimse eğitimi veya imkanları takmıyor. 2 yıllık bölümlere ciddiyet veren üniversiteler bulmak zor.

En büyük imkan hocam dediğim gibi öğrencilerin, protokol yapılmış firmalara gönderilmesi olayıdır bence. Okul içerisinde ders verilmiş, verilmemiş çok fark etmiyor. Öğrenen her yerden istediğini öğrenir. Ancak bir firma bünyesinde yer almak kadar kendini geliştirebileceğin bir ortam olacağını sanmıyorum. Özellikle bu firmalar coğunlukla gelen öğrencilere genellikle havyan gibi kullanabileceği beleş iş gücü olarak bakar. Öğrencinin kendini geliştirebilmesi için bundan daha iyi bir senaryo göremiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.