arkadaşlar bilgisayarım srekli kilitleniyordu veya kendi kendine restart atıyordu.. ayrıca 15sn.de bir ekran siyah oluyor ve 1-2 sn sonra tekrar normale donuyordu..
ram aldım düzelmedi (256 vardı 512 daha aldım) işlemci fanı aldım macunda kullandım düzelmedi (işlemcim 80dereceydi şimdi 45 derece)
ama halen bu sorun çözülmedi.
belki virüs fln vardır dedim format attım yine aynı..
işlemcim celeron 2.4..
kafayı yicem artık arkadaslar napabilirim sizce ?
power Supply kac watt ?
350 watt
quote:
Orjinalden alıntı: burdem
350 watt
Bende de ayni problem vardi eyer islemci sicakli ile bi problemin yoksa us sinirlari zorlamadan restart atiyosa voltajlarda sorun vardir.power supply stabil calsimiyor demekki bence bi power al kendine 400w butcene uygun ise guc kaynaginin sakasi yok bozuldumu sonucu cok vahim olabilri anakrtan tut islemciye kadar degistirmek zorunda kalirisin.
teşekkürler bi 400w p.s alayım ozaman.
peki bu ekranın kararıp gelmesi olayı nedir ? format attım yine çözemedim :S
quote:
Orjinalden alıntı: burdem
teşekkürler bi 400w p.s alayım ozaman.
peki bu ekranın kararıp gelmesi olayı nedir ? format attım yine çözemedim :S
abuk subuk cizgiler belirmiyosa ekraninda tahminimce yanmamistir cunku kisa bi sureden sonra geliyo diyosun. Sanirim minitorunde yada ekran kartiin kabololarinda bi temassizlik var onlari bi kurcalar or ses : cazir cuzur seklince elektrik sesi geliyosa temassizlik tir
ses falan gelmiyo monitörü kapatıp açmış gibi oluyor.. ben kabloları tekrar kontrol edeyim..
bide şunu söliim ekrana görüntü gelince mouse'un şekli fln büyük gözüküo :S artık ekran kartını yeniden takıp monitor baglantılarını kontrol edicem.