Şimdi Ara

Bilge Adam-Mikrosis-Bilişim Eğitim Merkezi HELP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hangi kursa gitme konusunda ve Web Tasarım mı? yoksa Web Programlama mı? yoksa budaha küçük bir ihtimal olan Grafik Tasarım mı ? üzerine kursa gidip kendimi geliştireyim bilemiyorum.

Şuan aklimda Bilge Adam-Mikrosis-Bilişim Eğitim Merkezi kursları var giden arkadaşlar varsa yardimci olursa sevinirim bilge adam 8 aylik eğitime 5500 fiyat çekti buda bana çok gibi geldi...

Bu arada ben zaten çalişiyorum ve işimdende memnunum sadece boş vakitlerimde evde oturup ek bir gelir elde etmek istiyorum ( haftada 3 günüm boş )

• neye yeteneğin olduğunu düşünüyorsan oraya git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

neye yeteneğin olduğunu düşünüyorsan oraya git

peki bu kurslardan birine giden varmı ?
  • Mikrosis nasil ? veya önerdiğiniz başka bir kurs ...

Mikrosisde almayı planladıgım dersler.

BÖLÜM 1. GRAFİK TASARIM

» Temel Tasarım Bilgileri, Matbaa Dizimi, Baskı Teknikleri
    » ADOBE PHOTOSHOP
    » MACROMEDIA FREEHAND
    » ADOBE ILLUSTRATOR
    » ADOBE INDESIGN
    » CORELDRAW
    » QUARKXPRES

BÖLÜM 2. WEB TASARIM

» Web Tasarımına Giriş, Web’in Temel Kuralları, İnternet Nedir
    » XHTML ile Kod Mantığını Anlamak ve CSS
    » Dreamweaver İle Web Sitesi Tasarımı Yapmak
    » Flash İle Zengin İçerikli Tasarımlar Yapmak
    » Fireworks İle İnteraktif Tasarım Yapmak
    » Adobe Photoshop İle Web Tasarım Öğeleri Oluşturmak

BÖLÜM 3. WEB PROGRAMLAMA

» XHTML
    » CSS
    » Java Script ve JQuery
    » ASP.Net (C#,Ajax)
    » SQL Server 2005
    » XML
    » E-Ticaret

• valla ders içeriklerine bakılırsa 3 bölümü de alan baştan sona kimseye ihtiyaç duymadan bir web sitesi yapabilir gibi duruyor. ama dersin işlenişi nasıl acaba. her gün gidecek ve konular hızlı hızlı geçilecekse hiçbirşey anlamayabilirsin. çunku dersler gerçekten birbirinden çok farklı ve senın her gun saatlerce evde bunları tekrar etmen gerekebilir.
  • Bilge Adam'a hiç bulaşma derim, nasıl bir eğitim kurumu olduğu belli.. Sözlükteki yorumları okuyunca sende anlayacaksın, gidenler bin pişman. Herkese farklı fiyat çekmeleri de cabası..
    Ve Kaygeranın dediği gibi birbirinden çok farklı konular, hepsinden az biraz öğretip web sayfası yapabilirsiniz diye yollayacaklar.. Eğer İstanbul'da bulunuyorsanız bir çok seçenek var, buradakiler size yardımcı olur. Ben Adana'dan çok fazla yardımcı olamayacağım :)
  • bilgeadam hakkında yazılanlara inanmıyorum gayet de güzel eğitimlerini veriyorlar giden birçok arkadaşım var ve oldukça da memnunlar. ama ister kursa git ister gitme sonuç sende bitecek eğer kurs döneminde ve kurs bittikten sonra bu işle uğraşmayacaksan elini sürmeyeceksen hiç uğraşma web programlama olsun başka konular olsun üstünde zaman geçirmek gerekiyor. herşeyi sözlükten bakıp karar vereceksen yandık :) gidip kendin deneyeceksin ve bu işe zaman ayıracaksın.

bilgeadam olsun başka kurumlar olsun onların amaçları size kısa bilgiler vermektedir. kısa bir zaman zarfında tabiki size herşeyiyle öğretemezler sizleri piyasaya hazırlamaya çalışırlar fakat sen de herşeyin derinine kendin inip araştıracaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cisco Eğitim Açmış
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elbette haklısınız , aşağı yukarı her eğitim programının bu bilgileri vereceğini düşünürsek bu kadar para vermenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. İstanbul gibi bir ilde yaşıyorsa arkadaş, mutlaka başka eğitim kurumlarına gitsin diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 16 Nisan 2012; 21:19:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleury

bilgeadam hakkında yazılanlara inanmıyorum gayet de güzel eğitimlerini veriyorlar giden birçok arkadaşım var ve oldukça da memnunlar. ama ister kursa git ister gitme sonuç sende bitecek eğer kurs döneminde ve kurs bittikten sonra bu işle uğraşmayacaksan elini sürmeyeceksen hiç uğraşma web programlama olsun başka konular olsun üstünde zaman geçirmek gerekiyor. herşeyi sözlükten bakıp karar vereceksen yandık :) gidip kendin deneyeceksin ve bu işe zaman ayıracaksın.

bilgeadam olsun başka kurumlar olsun onların amaçları size kısa bilgiler vermektedir. kısa bir zaman zarfında tabiki size herşeyiyle öğretemezler sizleri piyasaya hazırlamaya çalışırlar fakat sen de herşeyin derinine kendin inip araştıracaksın.

Herkese farklı fiyat çeken bi kurs benim gözümde eğitimci bi kurs değildir.

Eğitimin bi ücreti olur. Herkes aynı ücretten kayıt olur. Bazılarına özel indirim uygulanır ama bilgeadam mantığı gibi değil. Sınıfında arkadaşın 4000 ödüyorken sen 8000 ödüyorsun, başka biri 6000 ödüyor. Bu ticarethane mantığıdır.

Kursu bırakırsan paranın yarısından çoğunu alırlar. (600-700 tl 5 kitap parası, %20 organizasyon ücreti 1200tl) gibi 1 gün kurs alsan bile direk 2000 tl paran gider. Diğer kesintileri saymıyorum bile. Forumda bakarsanız ayrıntılı anlatmıştım.

Sınıf kont dolmazsa kurs bi ileri tarihe ertelenir. Şubatta başlanan kurs sınıf dolmazsa mart nisan mayısda başlayabilir itiraz etme hakkın yok :)

Taksitin gelmeden 1 hafta önce mesaj atarlar, ödemezsen bi dünya telefon falan avukata vereceğiz vb. şeyler.

Telefonunu ver kayıt olma hergün taciz telefonları.

Her sınıfta kursun ortasında sınıfın yarısı bırakıyorsa bence sorunu sadece öğrencilerde aramamak gerekir :)

Son olarak bilgeadam berbat bi kurs değil ama 5-9 arası bi parayı oraya vereceğine 1-3 arası paraya aynı eğitimi başka kurslardan alabilirsin. Zaten yapılan şey hoca pcden kodu yazıyor sende bilgisayarına yazıyorsun hocanın yazdıklarını. Zaten yazılımda anlaytılabilecek şeyler hepsi aynı boş yere dünyanın parasını vermeye gerek yok.

• mikrosisden uzak durun......
  • Ben bilgeadama gidiyorum bin pişmanım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bige adam ,C# ve ms sql derseniz mehmet yıldızdan ders alın derim adam 10 numara anlatıyor ve konuya hakim.Siteside dersleride var.
  • merhaba arkadaşlar benim mikrosis eğitim merkezinde iki tane kaydım bulunmaktadır. özel nedenlerden dolayı devam edemedik. eğer mikrosis eğitim merkezine gitmek isteyen arkadaşlar varsa onlara devredebilirim kayıtları uygun fiyatta FIRAT GÜMÜŞ telefon numaram 05432672321 bu numaradan ulaşabilirsiiniz bana
  • Hortlatıyorum beyler. 3D Studio Max egitimi için mikrosis'in sitesini gördüm. Konsept otomobiller hakkında bir çok uçuk fikrim var. Hocam bu tip yarışların oldugunu söyledi. Beni birisine dahil etti. "İstersen amatörce takıl , kendini dene , istiyorsan çizim egitimleri ile kaliteli bir fikrine kaliteli bir çizim getir" dedi. Bende ikincisini istiyorum. 3 boyutlu çizim işini nerde nasıl halledebilirim ?

Bir de bu 3D görüntüler paftalarda nasıl çıkıyor ?
  • Beyler bayanlar hangi kursa giderseniz gidin altyapınızı biraz güçlendirdikten sonra gidin ayrıca şikayet var 'a bakmadan bi kurs hakkında karar vermeyin sözleşme ve senet imzaladıkdan sonra geri dönüşünüz asla olmaz son olrakta bilisim eğitimden uzak durun çok canı yanan var şu an...ben 10 saat egitim aldıgım için 3000 tl para istiyorlar haberiniz olsun icra takibi başlattılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 20 Ocak 2014; 13:43:29 >
  • Bu sözleşmesi olan yerlere kaydolunur mu hiç?

8. KURSİYER, eğitim ücretini senet ile ödemiş ise ...............’ın bu senetleri üçüncü kişilere devir, temlik ve ciro etme hakkına sahip olduğunu kabul eder.
    9. KURSİYER, eğitim başlamadan önce kurumdan ayrılmak isterse , eğitim ücretinin %80’ine karşılık gelen senet veya ücretleri kendisine iade edilerek sözleşmesi feshedilir.
    10. KURSİYER, eğitim alamayacak derecede bir sağlık sorunu ile karşılaşması halinde heyet raporunu, kamu personeli ise başka bir ile tayin durumunda tayin yazısını, ödeme güçlüğüne düşmesi halinde Kaymakamlıktan alınmış fakirlik belgesini yazılı başvurusuna eklemek kayıt ve şartıyla fesih talep edebilir.Talebin kabulü halinde toplam sözleşme bedelinden; yayın ücreti ile yazılı başvuru yaptığı tarihe kadar işlenen ders saati bedeli düşülür, geriye kalan tutardan, sözleşmenin feshinde ...............’ın kusuru bulunmadığından fesih tazminatı için kesinti yapılarak %80 ‘e tekabül eden ücret ve/veya senetleri KURSİYER’e iade edilerek sözleşme feshedilir.Yazılı olmayan ve belgelenmeyen talepler dikkate alınmaz.
    11. KURSİYER, devam etmekte olduğu sınıf mevcudunun 8 kişinin altına düşmesi halinde,...............’ın bu sınıfı uygun saat ve seviyedeki diğer sınıflar ile birleştirebileceğini veya eğitimin içeriğinden ödün vermeden eğitim süresini yeniden belirleyebileceğini kabul eder.
    12. ..............., sınıfın yeterli sayıya ulaşmasını temin amacıyla kurs başlama tarihini, sözleşmede belirtilen tarihten 90 gün sonrasına kadar erteleyebilir.
    13. KURSİYER, yangın, deprem, su baskını vb. mücbir sebeplerin oluşması durumunda ve eğitim programının gerekleri doğrultusunda, eğitim hizmetini daha kaliteli bir şekilde verebilmesi için ...............’ın e 3 aya kadar eğitime ara verebileceğini kabul eder.

Kısa özet:
    - Ücreti ödemeyedim yok, ödeyebilenlere kitliyor.
    - Eğitimi aldın, eğitim başlamadıysa kursu iptal etmek istersen toplam ücretin % 20 sini ödersin.
    - Şu tarihte eğitim başlar dediler. Kursiyer sayısı yetersiz olduğunda 3 ay kadar erteleyebilirler.
    - Kendinlerince öngördükleri felaket senaryoları gerçekleştiğinde yine 3 ay kadar erteleyebilirler.

Eğer illa katılmak istiyorsanız kursa ilk hafta ücretsiz kabul etsinler, eğitim kalitesini beğenirseniz sözleşmeyi kabul edin.
    Hem kursun açılış tarihi garanti olur, hem eğitmeni tanımış olursunuz. Ve sözleşmeyi okumadan kesinlikle imzalamayın!

Benim tavsiyem online/canlı eğitimler alın. Daha ucuza gelir. Ek olarak web projeleri yapın. Kurstan daha etkilidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 1 Aralık 2015; 19:55:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.