Şimdi Ara

Bilgi Sarmal-Karaağaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Bilgi Sarmal LYS Fizik SB'yla Karaağaç YKS-AYT SB'ı var. Hangisini önerirsiniz? Bilgi Sarmal-Karaağaç Bilgi Sarmal-Karaağaç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bilgisarmal tavsiye etmem ösym ye göre bira ağır bir kitap bilfen + bilgisarmal bitirdim sonucu 14/10 kaçırdığım sorular benim aptallığım fullenebilirdi sorular gayet basit gelmişti ama 1kitap yeterli fizikten ama o kitap bilgi sarmal veya bilfen değil
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    Nihat bilgin + ikisinden birisi gibi düşünmüştüm. Konuları çoğunlukla biliyorum pratik için bunları çözüp daha sonrasında denemelerle sıcak tutmayı planlıyorum.

Neden fizikten 1 kitabın yeterli olduğunu düşünüyorsunuz?

• tyt adına bilgi sarmal alınır mı ?
  • nYato N kullanıcısına yanıt
    hocam konu anlatım için kanal/kitap ne tavsiye edersiniz?
  • sorular çok basit olduğunu düşünüyorum ve kitap hiçbir şey öğretmiyor kafanı karıştırıyor bazen hatta 1kitap + piyasada ne kadar deneme varsa gitmek mantıklı ama 1sb den sonra apotemi modern fizik ayrıyeten çözülebilir bunun da %60ını çözmüştüm gayet iyiydi
  • konu olarak umut öncül iyidir ben umut öncül + ertan sinan şahin hocanın canlı yayınlarını izlemiştim konu olarak fizikten 1kitap çözeceğinize matematikten 1kitap bitiridn çok daha iyi artık 1 senede kasabildiğiniz kadar mat kasmak çok daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt-ayt geometri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karaağaç daha iyidir bence.
  • karaagacın yeni 2 soru bankası da elimde var tam sınav ayarındalar sınav soruları ile kıyas edersek bence bunlar çözülüp abartıp nihat bilgin de çözüp deneme geçebilirsin fizik üzerine ekstradan meb kitabından konuları da okumakta fayda var diye düşünüyorum
  • HardHit kullanıcısına yanıt
    Hocam tek tereddütüm soru çözüm videolarının eski kitaba uygun olduğu için kaldırabilecek olması.

Bugün çözümlere baktım fizikkolejinden ve fotoğrafını koyduğum kitapla videolar uyuşuyordu, acaba yeni basım için de uyuşup uyuşmadığına bakabilir misiniz?

• manra M kullanıcısına yanıt
    zaten geçen dönem çıktı sitede ki çözümler kitapla uyumlu bu dün bugün çıkmadı ki :D geçen dönemim ortasında çıktılar yanlış hatırlamıyorsam bir sıkıntı yok çözümlerde ha fasiküller için diyorsan o fasikülleri de yenilediler müfredattan çıkan konuları çıkarmışlar geçen aradım elinde varsa alma dedi hatta herhangi bir sıkıntı yok çözümlerde en kötü ara adamları yardım ediyorlar öyle eften püften cevap verip kestirip atmıyorlar
  • HardHit kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için çok teşekkürler, ben bu kadar ilgili olduklarını bilmiyordum :)

• manra M kullanıcısına yanıt
    yok bir sıkıntı olmaz ya adamlar iyiler baya hemde bakma burda laf atanlara yok eski felan karaagacı adam gibi bitiren fizikte sıkıntısı olucagını sanmıyorum bol sorulu ve çözümlü bir kaynak özel ders gibi tabi size kalmış çalışıp çalışmamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.