Şimdi Ara

Bilgi sarmal tyt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sbyi kullanan varmı aramızda fizik temelim yoktu hiç.Konu dinleyip soru çözümüne geçiyorum ama 10 sorunun 4-5 tanesi kazanımlardan bağımsız gibi geldi bana kalem oynatamıyorum resmen hangi seviyede bu kitap ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hm ilk soruları kolay baya son soruları orta oluyor diye hatırlıyorum konuyu nereden dinliyorsun?

• Altuğ güneşden dinliyorum temelden kısa ve öz anlatıyor diye düşünüyorum. Soru çözümlerinde de yapabiliyorum konu soru ama bilgi sarmale geçince alakasız sorular geliyor

• batuhndr B kullanıcısına yanıt
    Altuğ güneş hiç dinlemedim 12ye mi geçtin yoksa yksye mi gireceksin ona göre kanal önerebilirim

• Hocam mezunum zaten şuanda normalde. çalışmadım diyim kısaca sonradan vurdu biraz😂 2024e giricem yoğun tempoyla çalışıyorum

• Bilgi sarmalın kimyasını falan rahat çözüyorum fizikte bir testte 5-6 soru çözümünü izliyorum

Ha anladım ben 11im ertan sinan şahinin ayt kısmında kullandıklarım vardı güzeldi fakat tytsi nasıldır bilemem. Youtubeda güzel kaynaklar vardır belki altuğ güneş üstünkörü geçiyor olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    345 TYT - AYT GEOMETRİ HAKKINDA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Apotemi tyt fen konu özeti kullanmıştım tytde isterseniz pdften göz atabilirsiniz beğenirseniz edinirsiniz

• Teşekkürler bi göz atıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.