Şimdi Ara

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurulları Kararlarınca Yapılacak Ücret İadeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell'den iade alan yok mu?
  • iadeler kaç gün de oluyor acaba tecrübe eden oldu mu ?

3 ayı daha dolmamış kapattığım bir hat vardı.. turkcell sayfasından iade başvurusu yaparken ne kadar lira olduğunu bilmiyordum.. 15 küsür para varmış :)) havadan para gelecek gibi olacak :)))

kaç gün de geliyor acaba
  • 15 gün içinde geliyor.
    Alan arkadaşlar 15 gün içinde aldı (Not ben almadım sadece parasını alanların yazdıklarından söylüyorum)
    quote:

Orijinalden alıntı: Subat

iadeler kaç gün de oluyor acaba tecrübe eden oldu mu ?

3 ayı daha dolmamış kapattığım bir hat vardı.. turkcell sayfasından iade başvurusu yaparken ne kadar lira olduğunu bilmiyordum.. 15 küsür para varmış :)) havadan para gelecek gibi olacak :)))

kaç gün de geliyor acaba
  • Bugün 2-3 tane TİM gezdim. Ücret iadesi alabilir miyim numaramı taşırsam dedim. TİM'lerin haberi yok bu durumdan. Bir tanesi kesin olmaz öyle şey dedil. Bir diğerine gittim açtım aşağıdaki internet sayfasını gösterdim. Merkeze sordular. Merkezden sadece 7 ay boyunca kredi yüklenmeyip hat iptal olursa ücret iadesi yapılabilir, numara taşınırsa iade yapmayız şeklinde cevap verdiler.

http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/faturasizhatucretiadeleri

Söz Sizde'ye yazıcam. Turkcell parayı vermemek için her türlü çamura yatacak gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 7 Şubat 2011; 16:53:27 >

• ya bende anlamadım bu işten şimdi numaramı taşısam bakiyemi alabilir miyim alamaz mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bugün 2-3 tane TİM gezdim. Ücret iadesi alabilir miyim numaramı taşırsam dedim. TİM'lerin haberi yok bu durumdan. Bir tanesi kesin olmaz öyle şey dedil. Bir diğerine gittim açtım aşağıdaki internet sayfasını gösterdim. Merkeze sordular. Merkezden sadece 7 ay boyunca kredi yüklenmeyip hat iptal olursa ücret iadesi yapılabilir, numara taşınırsa iade yapmayız şeklinde cevap verdiler.

Söz Sizde'ye yazıcam. Turkcell parayı vermemek için her türlü çamura yatacak gibi gözüküyor.

web sitesinde çok açık şekilde yazıyor. time mime gitmene gerek yok. her şey web sitesinden hallediliyor. onlar sallamışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: metinbestil

quote:

Bugün 2-3 tane TİM gezdim. Ücret iadesi alabilir miyim numaramı taşırsam dedim. TİM'lerin haberi yok bu durumdan. Bir tanesi kesin olmaz öyle şey dedil. Bir diğerine gittim açtım aşağıdaki internet sayfasını gösterdim. Merkeze sordular. Merkezden sadece 7 ay boyunca kredi yüklenmeyip hat iptal olursa ücret iadesi yapılabilir, numara taşınırsa iade yapmayız şeklinde cevap verdiler.

web sitesinde çok açık şekilde yazıyor. time mime gitmene gerek yok. her şey web sitesinden hallediliyor. onlar sallamışlar.

Ben de öyle düşünüyorum ama 430 lira civarında bir bakiyem var ve riske atmak istemiyorum. Emin olduktan sonra taşımak istiyorum. Malum bu tür firmalar çamura yatmaya çok meyilliler. Söz sizde'ye yazıcam, gelen cevap olumsuz olursa BTK'ya göndericem cevaplarını.

• quote:

quote:

quote:

Ben de öyle düşünüyorum ama 430 lira civarında bir bakiyem var ve riske atmak istemiyorum. Emin olduktan sonra taşımak istiyorum. Malum bu tür firmalar çamura yatmaya çok meyilliler. Söz sizde'ye yazıcam, gelen cevap olumsuz olursa BTK'ya göndericem cevaplarını.

Söz Sizde'den numara taşıma ile birikmiş TL'lerinzi iadesi alabilirsiniz cevabı geldi. Yarın taşıma işlemini başlatıyorum.

• İşte bekledğim cevap yarın ben de taşıyorum!!!!
    805 tl az para değil :D
    quote:

Söz Sizde'den numara taşıma ile birikmiş TL'lerinzi iadesi alabilirsiniz cevabı geldi. Yarın taşıma işlemini başlatıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

İşte bekledğim cevap yarın ben de taşıyorum!!!!
    805 tl az para değil :D
    quote:

Her nedense yazılı değil sözlü bilgilendirme yapıyorlar. Umarım bir sorun çıkmaz. Neyse gelişmeleri bildiricem. Bu arada turkcell'den iade alan yok mu buralarda hiç?
  • quote:

15 gün içinde geliyor.
    Alan arkadaşlar 15 gün içinde aldı (Not ben almadım sadece parasını alanların yazdıklarından söylüyorum)
    quote:

Orijinalden alıntı: Subat

iadeler kaç gün de oluyor acaba tecrübe eden oldu mu ?

kaç gün de geliyor acaba

teşekkürler bilgi için

• benim 2 hattımda 2900 tl var.
    500 tl civarında da hediye tl.
    hediye tlleri bitirmek için uğraşıyorum. sonra taşıyacağım.
  • quote:

benim 2 hattımda 2900 tl var.
    500 tl civarında da hediye tl.
    hediye tlleri bitirmek için uğraşıyorum. sonra taşıyacağım.

hediyeden kasıt tonlakazan, playpuan vs mi? yoksa ana hesaba eklenmiş hediye kontörler mi?
  • siteden başvuru yaptıktan sonra kapanan 4 hattımın bakiyeleri 3 gün içinde hesaba yattı Turkcell!
    MHden arayın teyyit için TİMLER bilgilendirilmemiş!
    iade alabilirsiniz rahatlıkla
  • ben Tr cellden 33 TL bakiyemi 7 gun sonra aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

siteden başvuru yaptıktan sonra kapanan 4 hattımın bakiyeleri 3 gün içinde hesaba yattı Turkcell!
    MHden arayın teyyit için TİMLER bilgilendirilmemiş!
    iade alabilirsiniz rahatlıkla

Bilgilendirmeler için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Benim hattımdaki bakiyenin bir kısmı hediye olarak verilen kontörlerin TL'ye çevrilmesi sonucu. Bu şekilde gelen TL'leri de geri alabildiniz mi?
  • *123# yapınca kac TL yazıyorsa onları alırsın tahminimce
    quote:

Bilgilendirmeler için teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Benim hattımdaki bakiyenin bir kısmı hediye olarak verilen kontörlerin TL'ye çevrilmesi sonucu. Bu şekilde gelen TL'leri de geri alabildiniz mi?

• quote:

*123# yapınca kac TL yazıyorsa onları alırsın tahminimce
    quote:

Ben de öyle tahmin ediyorum ama emin olmak istediğim için sormuştum. Ödeme alanlar *123# ile yazanın tamamını aldılar mı?
  • quote:

quote:

*123# yapınca kac TL yazıyorsa onları alırsın tahminimce
    quote:

Ben de öyle tahmin ediyorum ama emin olmak istediğim için sormuştum. Ödeme alanlar *123# ile yazanın tamamını aldılar mı?

*123# bakiyesi hesaba yattı 3 gün içinde hediye TL hesaba yansıtılmıyor daha kesin bilgi için siteden başvuru yaptığınızda sizden onay isteniyor o sırada ne kadar TL aktarılacağı bilgisi veriliyor onaylarsanız 15 gün içinde hesabınızda ben 3 günde aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.