Şimdi Ara

Bilgi Teknolojileri İletişim Kurulları Kararlarınca Yapılacak Ücret İadeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
3.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.turkcell.com.tr/yardim/duyurular/faturasizhatucretiadeleri

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu’nun 27.01.2010 tarih ve 2010/DK – 10/55 sayılı Kararı gereği ön ödemeli hatlara yapılacak iadeler

Çeşitli nedenlerle aboneliği feshedilen ön ödemeli abonelerin hesaplarında kalan TL için, abonelere geri alma hakkı tanınmıştır. Abonelerin hatları kapandıktan veya numaraları başka bir operatöre taşındıktan sonraki 90 gün içinde aşağıdaki butonlardan başvurarak hesaplarında kalan TL’yi alma hakları bulunmaktadır. Eğer 90 gün içinde başvuru yapılmazsa, hat kapandıktan veya taşındıktan sonraki 1 yıl içinde müşterilerin Turkcell’de numaralarını tekrar kullanmaya başlamaları halinde, hesaplarında kalan TL hatlarına otomatik olarak yüklenecektir.

• Turkcell'de de iade sistemi başladı yani, güzeel..
  • iade alanlar veya başvuranlar tecrübelerini paylaşırsa güzel bir bilgilendirme olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora Kürkçü

Aveada da başlamış
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/gecerliliksureleri.shtml?pagemenu=islemler.gecerlilik
    Geçerlilik süresi ve hat iptal süreci kısmında

ilk talebimi yaptım. Avea sisteminde diğerlerinden farklı olarak kaç TL'niz kaldığını da 2. adımda görebiliyorsunuz. Süper sistem..

Vodafone'da sorgulama yok! Bayiden kimlik fotokopisi ile talep edilebilecekmiş! Puf..
    http://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/bakiye-iade-islemi.php

Şimdiden 20 TL'ye yakın talep girdim. Banka hesabım yakında şenlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 1 Ocak 2011; 17:08:37 >

• Avea da verileri girdiğimde 1.10.2010 dan sonra kapanan veya taşınan hatlar için uygulanır diyor. Daha önce kapanan hatlar için geçerli değil mi bu uygulama? Hattım Eylül başında kapandı.
  • arkadaşlar benim kontorlü hattımda yaklaşık 800 tl lik kontor var ben şimdi bunu gidip başka bir operatore taşırsam bu bakiye bana geri iade edilecek öyle değil mi? Yanlış anlamıyorum dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achina

arkadaşlar benim kontorlü hattımda yaklaşık 800 tl lik kontor var ben şimdi bunu gidip başka bir operatore taşırsam bu bakiye bana geri iade edilecek öyle değil mi? Yanlış anlamıyorum dimi?

Aynen öyle. Benim de bir vodafone hattımda 150 TL var, yakında zengin olucaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim de 2005' te telsimde kapanan hattım olmuştu. istesem verirler mi acaba
  • iade alanlar geri bildirimde bulunabilirler mi? ne kadar sürede aldılar vs..
  • Btk bu aralar operatörlere baya baskı yapmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

arkadaşlar benim kontorlü hattımda yaklaşık 800 tl lik kontor var ben şimdi bunu gidip başka bir operatore taşırsam bu bakiye bana geri iade edilecek öyle değil mi? Yanlış anlamıyorum dimi?

Çakal olmadıkları ne belli hani kanıtla kontorunun olduğunu derse :)
    Yıl sonu turkcelle en büyük darbe vurmaya hazırlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Çakal olmadıkları ne belli hani kanıtla kontorunun olduğunu derse :)
    Yıl sonu turkcelle en büyük darbe vurmaya hazırlanıyorum.

koskoca turkcell senin 10 kontörünemi tenezzül edecek sanıyosun sanki bakkal ahmet efendiyle muhattapsında senin paranı yiyecek gibi konuşuyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Vodafone'dan iademi aldım. Bugün 00:03'te mesaj attılar, talimat girişi yaptık diye, sabah baktım gelmiş.

Demekki iade ediliyor artık...Bende Turkcell hattımı kime taşısam acaba?...Avea mı Vodafone mu?...799tl var...
  • Hemşo 805 TL de ben de var
    Nereye taşıyalım?
    Ama dur ya bir de Turkcell den iade alan çıksın da ona göre taşıyalım
    quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Vodafone'dan iademi aldım. Bugün 00:03'te mesaj attılar, talimat girişi yaptık diye, sabah baktım gelmiş.

Demekki iade ediliyor artık...Bende Turkcell hattımı kime taşısam acaba?...Avea mı Vodafone mu?...799tl var...

• İyi olmuş iadelerin başladığı
  • Avea'dan ekim-aralık döneminde kapanmış 4 hattıma ait bakiyeler, bugün banka hesabıma yatırıldı. Sistem işliyor :)
  • http://www.vodafone.com.tr/Kontor_Islemleri/bakiye-iade-islemi.php
    01.01.2011 tarihinden itibaren Vodafone’dan diğer operatöre faturasız hattını taşımış olan abonelere numara taşıma süreci tamamlandıktan sonra kalan bakiye bilgisi ve abonenin talep etmesi durumunda kalan bakiyenin kendisine geri ödeneceği bilgilerini içeren bir SMS gönderilecektir

SMS alan var mı?
  • Bende de 500 tl var turkcellde. Vodafonea taşıyıp bu parayı iade alabilcek miyiz acaba? Takip içinde hem bir mesajım bulunsun.
  • annemin hatıı 1 seneyi geçti kapanalı. eskilere de yapıyorlar mı iade acaba
  • turkcellde nasıl alınıyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.