Şimdi Ara

bilgi üniv bahçeşehir üni 68k endüstri mühendisligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet mf4 68k bilgi yüzde 50 burs end mühendisligi 68bin gözüküyor ilk sıraya yassam gellme ihtimali nedir? devamına bahçeşehir ve şehir üniversitesi düşünüyorum yüzde50leri . bölümüm hakkında netim ama istanbuldaki özeller için ne dersiniz benim söylediklerim dışında başka tavsiye varsad duymak isteerim

• Kesinlikle sabanci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahcesehir muhendislikte bilgiden daha iyi ki.

• Kessy kullanıcısına yanıt
    sabancı ve koç zaten birnumara okullar ama sabancının bölüm stratejisi farklı biliyorsunuzdur onuda araştırıcam teşekkürler
  • o durumda şöyle aklımda hep bilgi yarı burslu vardı çünkü bahçeşehir yüzde50 ile almıyordu bu yıl ilk kez alıcak ve yazıcam bende ama tabi geeçen yıllardan bir sıralama filan olmadıgı için hangisi yüksektir çokda bilemedim . ama siz egitim olarak bahçeşehiri mi iyi diyorsunuz öyleyse düşünmeli tabi
  • up up
  • zzeyneb Z kullanıcısına yanıt
    Evet bence kesinlikli Bahcesehir ama sen yine de baya bir arastirmalisin :)

• Kessy kullanıcısına yanıt
    tamamdır çk teşekkür ederim :) tabi gelme ihtimali düşük bence ama bakalımm
  • upupupupupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzeyneb

o durumda şöyle aklımda hep bilgi yarı burslu vardı çünkü bahçeşehir yüzde50 ile almıyordu bu yıl ilk kez alıcak ve yazıcam bende ama tabi geeçen yıllardan bir sıralama filan olmadıgı için hangisi yüksektir çokda bilemedim . ama siz egitim olarak bahçeşehiri mi iyi diyorsunuz öyleyse düşünmeli tabi

Bildiğim kadarıyla sadece geçen yıl %50 burs vermedi Bahçeşehir,ondan önceki 2 yıla baktım onlarda vermiş.

Benim sıram 92k(kötü biliyorum),Bahçeşehir Bilgisayar Mühendisliği %50 yazmayı düşünüyorum.2013-2014'te 140k ile almış ama bu sene kontenjanı 19 azaltmışlar.Tutturma olasılığım nedir sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Hawx -- 4 Temmuz 2015; 21:24:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.