< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 19 Kasım 2014; 11:18:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Markus Schulz -- 19 Kasım 2014; 11:18:42 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence konuya yazmayalım artık zaten kimsenin yardımcı olduğu falan da yok
|
Uzun zamandır konudan uzaktım beni tanıyan tanımayan bütün herkese selamlar :)
Arkadaşlar öncelikle buraya istediğiniz saç modelini yazıp tavsiye alıyorsunuz çok güzel anlıyorum fakat saçınız için ne yapıyorsunuz ? Demem şu adam brad pitt saçını istiyor buradan wax önerisini alıyor, saçını bir güzel "market" şampuanı diye tabir ettiğimiz (diğer iyi ürünlere kıyasla) şampuan ile yıkıyor. Geliyor havluyla biraz hırpalıyor sonra gelip bir güzel fön çekiyor, sonra yanlış fön çektiğini bilmeden ürünleri sürüyor sonra olmadı ki oluyor :) 1. Duştan çıktın saçının fazla ıslaklığını havlu ile aldın buraya kadar tamam sonrasında ise köpüğün varsa sür yokmu saçının nemini öldürmeyecek kadar fön makinasını yaklaştır ve süreyi iyi tut abilerim ablalarım kardeşlerim romalılar :)) saçta nem önemlidir buraya dikkat edin fön makinası ile saçı çok kurutmayın saç tel tel dökülür teknikler farklıdır. 2. İyi bir şampuan ile işini hallettin şimdi ise kaliteli bir köpük kullan saç olarak hangi model istediğine göre farklı köpük çeşitleri mevcut kalıcılık hacim vb :) fakat nemli saça uygula nemli saç bu havluyla hırpalıyorsunuz ıslak gibi ama değil o biçimdeyken, yada çok az fönü aç ısı düşük ver şekli vur köpüğü tekrar sağlam fön yap waxını sür, son bitiş için iyi bir sprey şart iyi değil hatta çok çok iyi bir sprey (kozmetikte ne kadar ekmek o kadar köfte) saçına uzaktan belli anahtar bölge dediğimiz yerler vardır oralara kesik kesik sık birden boca etme :) 3. Saçınıza günlük bakımınızı eksik etmeyin günlük bakım olarak kürde uygulayabilirsiniz vb şeyler araştırın bakın, 2haftada bir kuaföre gidip kırıklarınızı aldırmanız bile saçınıza bakım yapmanızı sağlar, 2haftada bir ben paramı bayılcam derseniz kötü bir kuaföre gidin kırık alamayan kuaför olamaz sonuçta değil mi ? kestirin demiyorum :) Bu işlem waxta vereceğiniz şeklin daha net sonuç almanızı sağlar ve enfes gözükür :) 4. Son olarak fön çektiğiniz yer havadar olsun bu işlemleri yaparken saçınız terleyebilir özellikle yaz aylarında ve bu hiç iyi birşey değildir ;) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 17 Kasım 2014; 1:19:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdread -- 26 Kasım 2014; 9:55:32 > |